Reklama

Reklama

Saminjo

Diskuze

Geoffrey

Geoffrey (hodnocení, recenze)

Hodně divoce to kolísalo. Od perfektního snímání některých scén (v zastavárně) až po zcela nepodařené výstupy - bohužel, z větěšiny šlo o pokusy o komiku. Humor vůbec v tomhle filmu selhal. Ale v závěru problesklo něco s Parkova nadání - to když si dovolil filmařskou ekvilibritiku (komplikovaná jízda po podlaze pokoje poseté mrtvými těly nebo trojí ohlédnutí v mrtvolkách). Na každý pád, po celou dobu jsem se více či méně bavil a tak mi nedělalo potíž odpouštět a blahosklonně přehlížet mnohdy povážlivé trhliny.

gibbon

gibbon (hodnocení, recenze)

Teda kdyby bejval ten film opravdu skončil v okamžiku, kdy zčernalo plátno, ani by mě to ňák nemrzelo.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Sice to nebylo nic extra, ale peněz za lístek jsem rozhodně nelitoval.

Lumpy

Lumpy (hodnocení, recenze)

Druhý řezisérův film a žádná sláva. Takové vyplnění televizního programu pro nedělní odpoledne na Nově. 3 hvězdičky (a to zdaleka necelý) za to, že jsem se občas zasmál a za Marii :-) Trochu jsem litoval 90 Kč za lístek, ale přeci jen jsem rád, že jsem to viděl, sehnat tehle film musel být docela kumšt. Navíc je na hony vzdálený od režisérových pozdějších filmů.

Související novinky

Program FILMASIE

Program FILMASIE

20.11.2005

Hlavním bodem programu prvního ročníku festivalu asijských filmů FILMASIE, který se uskuteční ve dnech 1. 7. prosince 2005 v pražských kinech Světozor a Aero, bude Jižní Korea. Tu budou zastupovat… (více)

Reklama

Reklama