Reklama

Reklama

Mistři hrůzy - Série 1 (2005) (série)


Chocolate (S01E05)

(epizoda)

Recenze (6)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, horor... Spíš romantická fantasy, lehce okořeněná soft-pornem, která se pak zvrtne do thrilleru, nebo možná krimi, ale bát se nebylo čeho, snad jen toho, jak se ti dva v závěru chovají úplně pitomě. Přitom námět by měl něco do sebe, mě osobně přijde dost zajímavý, ale v tomhle podání opravdu nefungoval, zvlášť, když ani neměl ujasněné, čím chce vlastně být. A možná se ani nehodí do hororu, i když záleží na podání. Tohle bylo dost mimo záměr antologie, ale pořád je to koukatelnější, než to, s čím přišel Hopper... 2* ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně debilní film o retardovi, který se myšlenkově spojí s nějakou kurvou a prožívá na vlastní kůži to co ona. Ó veliký zvrat filmu! Kurva odkrouhne jakéhosi šikmookého umělce. Po nějaké době nasbírá frajer pár indícií a jede ji do Kanady najít a kontaktovat. Poté už se nestane prakticky vůbec nic. Škoda slov! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka o mimovolném propojování myslí dvou lidí není špatná (něco podobného jsem už kdysi v nějakém scífku četl), jen to její zpracování... Ca tři čtvrtiny filmu máte dojem, že se nedíváte na kapitolu z Masters of Horror, ale z retardované série Playboy Late Night, kterou nás oblažovala porevoluční TV. A ona "nejkrásnější žena na světě" je pak ve finále vulgárně a primitivně vyhlížející laciná šlápota s hlasivkami zdevastovanými šnapsem a tabákem. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednou to přijít muselo... Čokoláda má nezajímavý příběh (který by zajímavý klidně být mohl, jen prostě není, což možná je způsobeno zpracováním) a navíc to celé skončí divně, neoriginálně, nezáživně, naprosto pitomě a narychlo. Ač vyústění a vlastně i průběh jsou snadno odhadnutelné, postavy jsou dementní, divné, nezajímavé, ale herecké výkony jsou fajn - můj oblíbenec Matt Frewer by klidně mohl dostat víc prostoru a Henry Thomas... ten vypadá furt jak Eliott. Tahle epizoda ale taky není žádná velká srágora, pocity nudy nenavozuje a s tempem vyprávění jsem problém taky neměl, sledovat se to dalo úplně v pohodě a čert ví, co přinesou další díly. Čokoláda je ale líně zpracovaná a ten námět je prostě fakt debilní. 50%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama