Reklama

Reklama

Recenze (9)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER. Super, skvělý. Od tohoto počinu, sleduji Angelu Bettisovou, která tu má (podpořena kráskou Erin Brownovou) skoro až herecký koncert. No, rozhodně hraje na 100%. Lesbický motiv rozehraný na ploše komediálně úchylného hororu, nemá chybu. Skvělá práce, Lucky McKee. A ten konec...uf:-))) Ale stejně je mi pokaždé líto, toho jejího kámoše a kolegy z práce. Ten zemřít nemusel.:( ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kříženec horrorového žánru s bizarní groteskou, připomínající mi slavnou Mouchu. A okořeněný lesbismem. Největšími plusy téhle povídky jsou Angela Bettis a několik roztomilých nechutností ze světa hmyzu a hmyzích mutantů. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovská hovadina o dvou zaostalých kunďobábách a jednom ošklivém hmyzákovi, za kterého nedávám rovnou odpad. Jinak příběh, herecký nevýkony a tohleto všechno je neuvěřitelně debilní. V celém snímku se neděje prakticky nic. Nejdřív čekáte asi 20 minut, než se konečně začne jíst z chlupatého talíře, jestli mi rozumíte. Poté se do všeho vloží hmyzák a jednu kunďobábu toxikuje. Kunďobába začne pozvolna mutovat. Toť vše. Vůbec mě to nebavilo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucky McKee, moje noční můra a režisér, na kterého jsem se v téhle antologii těšil ze všech nejmíň. Natočil sice naprosto skvělé Lesy, ale zbytek jeho filmů má sice originální nápad, ale on ho vždycky podá stupidně, nudně a celé to tím pak zkazí. A ještě horší je, když si hraje na přesah, protože na to on absolutně nemá a asi nejúspěšnější Žena mi proto přijde jako nejhorší jeho film, protože si na ten přesah hraje hodně a přitom vše demonstruje na šíleně černobílých figurákách a ještě to zabalí do mizerné filmařiny. Nemám ho rád a ani po Sick Girl jsem nezměnil názor, ale pozitivní je, že tohle natočil spíš jako komedii, na ty svoje "přesahy" se vykašlal (i když to v jednu chvíli dost vypadlo, že z toho něco takového vyleze) a kdyby se té lesbické romanci neironicky věnoval ještě o něco méně, bylo by to vlastně fajn. Takhle to sotva je na tři hvězdy, což znamená, že po Lesích bych v jeho tvorbě měl tohle na druhém místě... Slabé 3* ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobré, velmi dobré. Lesbický broukodlak je pro mě ale překvapením, to nemůžu nezmínit, naštěstí ale byl překvapením příjemným. Začíná mile, zlehka, vtipně, představí sympatické postavy se sympatickou sexualitou, jednu protivnou konzervativní starou bábu a postupem času přidává na bizarnosti i atmosféře, která celou dobu jen lehoulince roste - ale finále bylo fakt super. Jako celek to rozhodně není nic, co vás chce primárně děsit (pokud se teda nebojíte brouků, že, v tom případě od téhle epizody všechny nohy pryč), právě naopak, tahle epizoda vás chce bavit a možná lehce znepokojit - a svoji úlohu splnila dokonale. Je to úchylné, bizarní, vtipné a jako celek fakt neskutečně super, v rámci seriálu jsou ale lepší díly, takže proto dávám jen velmi silné a velmi těsné čtyři. 85%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama