Reklama

Reklama

Recenze (7)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když je démon smutný, potrat bude (?) nutný.“ Pozor, gravidní SPOILERY! Démona mi bylo líto. Paní z maskérny se na něm tak vyřádila, že žádná holka by si o něho ani vidle neopřela a tak zůstal single. Chudáček osamělý. I on chtěl zažít peklo rodičovství a mít vlastní miminko! V záhonku pod houpající se pannou pak funěl jako nadržený krtek a místo aby slečně záhrobním hlasem zarecitoval básničku a nesměle ji pozval do kina, rovnou jí sáhnul na kotník, buran jeden. Což vedlo ke střetu zájmů mezi ním a Bohem a k OKÉNKU DO SVĚDOMÍ: [][] Kdo udělal největší chybu? A) Rodiče neinformovaných a proto zbouchnutých dívek. Místo knihy „Děvčátka, na slovíčko...“ jim nutili Bibli a tahali je do kostela, místo do drogerie. B) Pan Burcell. Místo schůzování s aktivisty Pro-Life měl zbourat houpačku a hlídat dceru - pozor, nepoplést to! C) Scenárista, rušivými WTF momenty. Akce! Burcell&boys odstřelí ostrahu, ale pak půl hodiny stojí jako tvrdé Y před vchodem kliniky, to aby se uvnitř mohlo povyprávět o početí (školácká chyba dramaturgie v řazení scén). Nebo: Místo zachraňování své holčičky se taťka hodinu věnuje zájmové činnosti, karmickému mučení MUDr. Výškraba. A je mu buřt, že chudinka Angelique zatím rodí ježka proti srsti! [][] Správná odpověď: Mr. Carpenter, seriously? Místo děsivé krve v odsávačce jen jakýsi malinový sirup? Njn. Jen tři litry. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výborný Carpenter a společně s Family prozatím nejlepší díl druhé řady. Cigarette Burns sice byla o řád lepší (což je vidět i na hodnocení), ale i tohle je zatraceně cool záležitost a velmi povedený hororový mix s tradičně výtečnou režií i fantastickou hudbou a parádním Ronem Perlmanem. Finále jako již tradičně je nejsilnějším momentem celého příběhu, takže zklamání se rozhodně nekoná - právě naopak, Carpenter po delší době přinesl epizodu, se kterou jsem opravdu spokojen. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle jsem nečekal. Rozhodně ne, po sračkoidní reklamě na nudu s názvem Cigarette Burns. Tímhle si v mých očích Jenda Carpenter opět získal ztracenou reputaci. Horový nádech má sice asi až posledních 5 až 10 minut stopáže, ale příběh je celkem slušný a na Hellboye se pěkně kouká. O co vlastně běží? Náboženskému fanatikovi Hellboyovi rohatej pán pekel obtěžká dceru. Hellboy si myslí, že mu dceru obtěžkal ten pán ze shora co obývá létající mráčky. Dcerku a děťátko se snaží za každou cenu zachránit. Dcerka se obrovskou náhodou dostane na potratovou kliniku a Hellboy a jeho tři synátoři se ji vydají s použitím olova osvobodit. Dlouho to vypadá jen na takovou milou akční přestřelku, ale jakmile dcerce vyleze z vulvy něco jako pavouko člověk, tak končí veškerá legrace. Dlouho to netrvá a na svého synáčka se přijde kouknout i rohatý tatínek, který je ukrutně dobře udělán a skutečně nahání hrůzu. Bohužel, vůbec nic nedělá. Jen nahání hrůzu. V závěru už se vlastně ani skoro nic neděje. Je to ovšem velice stylové nic a pěkně se na to kouká. Líbilo se mi to. Jeden z lepších kousků, který stojí za zhlédnutí. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dobrý.. Má to takový skoro kanadsko-úchylný feeling.. Démon a jeho dítě jsou labužnicky vydesignovaní ... Jen je to moc roztažené..Jde vidět, že ten scénář na bezmála hodinu nevystačí a Carpenter tak musí křečovitě nadstavovat...zkrácení o cca 15min by tomu výrazně prospělo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama