Reklama

Reklama

Recenze (7)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když je démon smutný, potrat bude (?) nutný.“ Pozor, gravidní SPOILERY! Démona mi bylo líto. Paní z maskérny se na něm tak vyřádila, že žádná holka by si o něho ani vidle neopřela a tak zůstal single. Chudáček osamělý. I on chtěl zažít peklo rodičovství a mít vlastní miminko! V záhonku pod houpající se pannou pak funěl jako nadržený krtek a místo aby slečně záhrobním hlasem zarecitoval básničku a nesměle ji pozval do kina, rovnou jí sáhnul na kotník, buran jeden. Což vedlo ke střetu zájmů mezi ním a Bohem a k OKÉNKU DO SVĚDOMÍ: [][] Kdo udělal největší chybu? A) Rodiče neinformovaných a proto zbouchnutých dívek. Místo knihy „Děvčátka, na slovíčko...“ jim nutili Bibli a tahali je do kostela, místo do drogerie. B) Pan Burcell. Místo schůzování s aktivisty Pro-Life měl zbourat houpačku a hlídat dceru - pozor, nepoplést to! C) Scenárista, rušivými WTF momenty. Akce! Burcell&boys odstřelí ostrahu, ale pak půl hodiny stojí jako tvrdé Y před vchodem kliniky, to aby se uvnitř mohlo povyprávět o početí (školácká chyba dramaturgie v řazení scén). Nebo: Místo zachraňování své holčičky se taťka hodinu věnuje zájmové činnosti, karmickému mučení MUDr. Výškraba. A je mu buřt, že chudinka Angelique zatím rodí ježka proti srsti! [][] Správná odpověď: Mr. Carpenter, seriously? Místo děsivé krve v odsávačce jen jakýsi malinový sirup? Njn. Jen tři litry. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle jsem nečekal. Rozhodně ne, po sračkoidní reklamě na nudu s názvem Cigarette Burns. Tímhle si v mých očích Jenda Carpenter opět získal ztracenou reputaci. Horový nádech má sice asi až posledních 5 až 10 minut stopáže, ale příběh je celkem slušný a na Hellboye se pěkně kouká. O co vlastně běží? Náboženskému fanatikovi Hellboyovi rohatej pán pekel obtěžká dceru. Hellboy si myslí, že mu dceru obtěžkal ten pán ze shora co obývá létající mráčky. Dcerku a děťátko se snaží za každou cenu zachránit. Dcerka se obrovskou náhodou dostane na potratovou kliniku a Hellboy a jeho tři synátoři se ji vydají s použitím olova osvobodit. Dlouho to vypadá jen na takovou milou akční přestřelku, ale jakmile dcerce vyleze z vulvy něco jako pavouko člověk, tak končí veškerá legrace. Dlouho to netrvá a na svého synáčka se přijde kouknout i rohatý tatínek, který je ukrutně dobře udělán a skutečně nahání hrůzu. Bohužel, vůbec nic nedělá. Jen nahání hrůzu. V závěru už se vlastně ani skoro nic neděje. Je to ovšem velice stylové nic a pěkně se na to kouká. Líbilo se mi to. Jeden z lepších kousků, který stojí za zhlédnutí. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dobrý.. Má to takový skoro kanadsko-úchylný feeling.. Démon a jeho dítě jsou labužnicky vydesignovaní ... Jen je to moc roztažené..Jde vidět, že ten scénář na bezmála hodinu nevystačí a Carpenter tak musí křečovitě nadstavovat...zkrácení o cca 15min by tomu výrazně prospělo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náboženský fanatik je rozhodnutý vyslobodiť svoju dcéru z kliniky kam išla na potrat za každú cenu. Lekári si myslia že otcom dieťaťa by mohol byť práve on...hneď je vidieť rukopis dobrého režiséra aj s dobrámi hereckými výkonmi. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výborný Carpenter a společně s Family prozatím nejlepší díl druhé řady. Cigarette Burns sice byla o řád lepší (což je vidět i na hodnocení), ale i tohle je zatraceně cool záležitost a velmi povedený hororový mix s tradičně výtečnou režií i fantastickou hudbou a parádním Ronem Perlmanem. Finále jako již tradičně je nejsilnějším momentem celého příběhu, takže zklamání se rozhodně nekoná - právě naopak, Carpenter po delší době přinesl epizodu, se kterou jsem opravdu spokojen. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn historka bez nejakej väčšej pointy s Ronom Perlmanom v úlohe fanatického burana. Nebyť príliš béčkových trikov, bolo by to lepšie. Na svoju prvotinu sa Carpenter nechytá. ()

Reklama

Reklama