Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Dá se na to dívat. Sice je to natočeno ve stylu jihoamerické telenovely, ale gesta a emoce jsou díky bohu téměř normální. Jinými slovy... Když už nebude v televizi nic lepšího, můžu si pustit "Sladkou Lauru" alespoň jako zvukovou kulisu bez toho, aniž bych se musela nějak vážněji strachovat o své zdraví.;-) ()

kubasimo odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédie. Z hudby, která podbarvuje všechny scény, mi je špatně. Když se koukám na obraz a poslouchám zvuk, má pocit, že mám rozbitou televizi, protože dabéři se opravdu netrefí ani do jednoho otevření úst postav. Kritizovat bych mohla ještě dále, ale už toho raději nechám. Snad jediné pozitivní na tomto seriálu je krásná německá příroda. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Verner už má x-tou ženu, ale stále miluje svou ex Šarlotu, která už má x-tý účes. Záporáci se přelévají v nejlepší kamarády a naopak... prostě nikdo není černý, nebo bílý. O absurdní situace není nouze - ať už jde o ztrátu paměti, citů!, slepotu, rakoviny a nádory, spoustu nemanželských dětí (Vernere! Ty kanče!), africké princezny, argentinskou mafii a podobně. Přes to všechno si můžeme být jistí, že budeme sledovat další a další dvojice, které si jsou sice souzeni, ale cesta k jejich lásce bude nesnadná a zlomí srdce mnoha lidem. Ach :-) Já si na tento hotel docela zvykla a ráda se kouknu (i když občas prskám smíchy)... zrovna teď je tam zima a ta krajina je nádherná. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Co blázníte, vždyť je to náhodou docela prima! Jsou daleko horší o těch jihoamerických ani nemluvě.. Jeden z mála koukatelných opravdových zcela myslitelných běžných ale hlavně i docela reálných příběhů...Čas uběhne jako voda, jen tý přehnaný patetičnosti (v podobě citů, vyznání lásky ap) bych občas trochu ubral. Dávám za tři a dal bych možná i víc, nebýt tam toho organizátora šéfkuchaře Roberta kterej je někdy fakt na ránu:-) Ale i tahle role je zcela běžná v normálním životě, hlavně někteří podnikatelé by se v ní mohli vidět. Docela povedená romantická telenovela po Německu, ve které se pořád něco děje a pořád vás něčím překvapuje:-) Co Němci neumí tak to jsou v první řadě rádoby detektivky, romantické seriály alá Rosamunde Pilcher a pak možná až ty pokusy o telenovely:-) ps: Oblíbené postavy: recepční Alfons Sonnbichler a šéfkuchař Robert Saalfeld ml. :-)! 1.série 3*, 2.série 3*, 3.série..... ()

Kongu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tejto sračke jazdí STV1 už 4 roky, brániac kvalitnému programu, a berúc od nás šesť euri na mesiac, to fakt neni normálne. Je to nepatričná grcka, kde sa nič nerobí iba vedú hnilobné dialógy typu: ,,Si ako slnko, ako rozkvitajúci púčik na strome!´´ Debilný dabing, superdementné zápletky, snažiac sa tváriť, že to všetko na seba naväzuje, ale popritom je každá odporná ,,epizóda´´ o volovine iného charakteru a plné štekov typu: ,, Môžeš sa na seba hanbiť, Lucarfakokotus!´´ (či ako sa to tí hlupáci volajú, ) kým v ďalšej hnilobnej epizóde sa vraví: ,,Lucarfakokotus, som na teba pyšná, zachránil si mi decko!´´ Vážne nenachádzam viac slov čo by lepšie obsiahlo túto nepotrebnú, fušerskú mľandráčinu! TFUJ S dokonalým pohŕdaním, Kongu. ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Seriál měl premiéru 26. září 2005 na německé veřejnoprávní stanici Das Erste. Tam se také vysílal po celou dobu. (peeteno78)
  • Úvodní píseň k seriálu nazpívala Curly, jmenuje se "Stay". (PeterAga)
  • Název seriálu se z němčiny dá přeložit jako „Bouře lásky“, nicméně v Česku se vysílá pod názvem ústředního páru dané série. Na Slovensku pak pod názvem Sila lásky. (peeteno78)

Reklama

Reklama