Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro studenty elitní školy Spenser Academy jsou členové spolku Synové Ipswiche ti nejzkaženější studenti na škole. Ale to není jediné, co mají společného. Tito čtyři přátelé spolu sdílejí ještě jedno 300 let staré tajemství. Ve skutečnosti jsou totiž čarodějové - mladí následovníci čarodějnického sabatu ze 17. století. Takže když se z dlouhého vyhnanství nečekaně vrací pátý člen spolku a hrozí zabitím jejich blízkých, všichni si uvědomují, že musí čelit velmi silnému nepříteli, který má dost síly nejen na to, aby je oslabil, ale aby jejich sílu získal sám pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (218)

klerik 

všechny recenze uživatele

BUFFY+SUPERNATURAL Dobre rozbehnutý teenagerský takmerhoror, ktorý padá na hubu kvôli dokatovanému záveru. Film je ku koncu taký predvídateľný a nezaujímavý, že kazí všetok predošlý dobrý pocit. Pekne vykreslené prostredie, schopní herci, divoký soundtrack... Réžia už u Harlina klasicky rutinérska, pekné efekty, plytkosť príbehu, ktorý mal v sebe oveľa väčší potenciál... Keby to bol pilot k mysterióznemu seriálu, tešil by som sa, ale takto... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako sorry, ale tohle není film, ale pilot nějakého seriálu pro americké studentíky, kterým stačí ke štěstí zapařit, zajít na techno party, pokochat se kalhotkami spolustudentky a sem tam si užít nadpřirozených schopností. O kterých nevíte, proč jsou, k čemu jsou, a jak to, že když jejich užíváním majitel stárne, naši mladíci nestárnou? Všichni jsou ach tak krásní a mladí, dívky buď ve sprše (přes sklo), nebo aspoň v kalhotkách, hošani odhalí svá mužná těla cele ve sprchách... Zápletka naprosto nijaká a závěrečná bitka k smíchu (Holt po souboji dvou nejlepších shoří stará stodola, no a co? To je všechno?). Navíc jak ten zlý guy, tak ten hodný jsou si k nerozeznání podobní. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/sily-temna.html Režisér Renny Harlin se asi definitivně zbláznil – natočit studentský horor s mladými, krásnými muži a ženami (dojde i na záběry ze sprch mužů), to ho muselo stát hodně úsilí. Navíc když to skoro nemá děj. Mladíci mají nějaké zvláštní schopnosti (jak k nim přišli?) a jeden si to s nimi chce rozdat. Vše. Závěrečná bitka ve stodole je výsměchem žánru. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašný to není. Sice tam pobíhá nebo poletuje banda nagelovaných fešáků, co vypadají všichni stejně, na konci nepoznáte kdo je kdo, a mládež si u toho říká, jak moc je to IN, ale Cruise s Pittem hráli úplně stejný týpky, tak co. Horší je to ale se scénářem, který je chvílema vážně neskutečně pitomej. Když se k tomu ale dá zajímavá rocková hudební kulisa a povede se pár digitálních triků, tak se na to dá i tu hodinu a půl dívat. ()

LibertyX 

všechny recenze uživatele

Žádné raketové inženýrství to není, takový klasický teen prefabrikát kterému by slušela nálepka MTV. Kluci v hlavních rolích nejsou zase tak příšerní a všudypřítomná temnota jejich mimiku kdyžtak dostatečně ukrývá, scénář si asi ani nekladl žádné ambice, ale po hlavě to nemlátí, navíc mu jde k dobru přičíst pěkné vylhaní se z herců dost neodpovídajích věku postav. Zkrátka docela příjemná a nenáročná záležitost. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Žil byl kdysi talentovaný režisér Renny Harlin, který jednoho dne na stole našel zapomenutý scénář zřejmě určený k pilotnímu dílu nějakého fantasy seriálu sepsaný režijním kolegou J.S.Cardonem. Neodolal a natočil podle něj film, který opatřil působivějším vizuálem než má pilot a pak už se k němu nehlásil. Kdo totiž film do detailu pochopil, je u mě génius. Harlin před kameru nahnal metrosexuální hereckou omladinu a tímto filmem se doslova vyřídil. Celý film je parádně zmatený a velmi neujasněně se pohybuje v několika žánrech, ale tak špatné přechody z žánru do žánru, jsem už dlouho neviděl. Z filmu bylo cítit, že je to celé špatné, a tak Harlin tu hrůzu vylepšoval občasnou, jakoby nápaditou vizuální vychytávkou, ale s nízkým rozpočtem se nemohl pouštět do velkých orgií, a tak to všechno chtěl mít raději rychle za sebou. Diváka už vytrestal i tak dost, když se na to dodíval až do konce. Za sebe můžu prohlásit, že to takřka bylo nedívatelné a je to nejhorší film Rennyho Harlina. Renny si pak koupil letenku do rodného Finska, protože po tomto propadáku už s ním asi nikdo nic nenatočí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 42. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Filmové kopie, které mířily do kin, byly označeny pod krycím názvem "Full Power". (formelin)

Reklama

Reklama