Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro studenty elitní školy Spenser Academy jsou členové spolku Synové Ipswiche ti nejzkaženější studenti na škole. Ale to není jediné, co mají společného. Tito čtyři přátelé spolu sdílejí ještě jedno 300 let staré tajemství. Ve skutečnosti jsou totiž čarodějové - mladí následovníci čarodějnického sabatu ze 17. století. Takže když se z dlouhého vyhnanství nečekaně vrací pátý člen spolku a hrozí zabitím jejich blízkých, všichni si uvědomují, že musí čelit velmi silnému nepříteli, který má dost síly nejen na to, aby je oslabil, ale aby jejich sílu získal sám pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (218)

Bathoryčka 

všechny recenze uživatele

Skupinka namakaných borců v hlavních rolích představujících elitu školy v plaveckých závodech, kteří ještě všichni vypadají, jako kdyby právě vyšli z modelingové agentury. Jde vlastně o to, že ten s nečistší povahou se snaží zachránit svět před padouchem. Je to v podstatě opakující se téma v nejednom filmu, ale tohle zpracování se mě líbilo, proto 5 hvězdiček! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Brutálně zplácaná hovadina, kterou od odpadu! zachránila scéna ve sprše se slušnou atmosférou, scéna s pavouky a srážka automobilu s kamiónem...jinak těžká nuda, jelikož jsem 70 minut nevěděl, kdo je kdo, film má příšerně trapný scénář(hrozně špatně vyložený), né moc povedené triky a v hlavních rolích hrálo nejspíš komando z Beverly Hills 90210...film nemá atmosféru(krom sprchy), gradaci a finální duel se podobá vybíjené s průhledným míčem...Celkem slušný soundtrack...vidět a ihned zapomenout. ()

Reklama

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Když v sobotu odpoledne zapnete televizi a vidíte odporné pavoukovce vylézat z půvabných líček tuningové brunety, pochopitelně ustrnete a s napětím očekáváte další tajemné události. Ale pokračování příběhu nabírá zcela nečekaný spád! Čáryfuk by bledl závistí a jeho hrudní košíček se stáhl nervozitou, kdyby dorazil jen v bílém elastickém tílku na homosexuální orgie při čarodějnickém sabatu na Harlinových kamenech. Tolik vysvalených a hladce oholených adeptů černokněžnického řemesla by nedohledal ani v nejnovějším čísle magazínu LUI. Kam se poděl ten starý dobrý Renny, který nechal Willise balancovat na omrzlém křídle startujícího Boeingu? Je na tom už tak bídně, že točí za mrzký peníz náborová videa pro Colour Planet? Teprve po tomto děsivém zážitku si uvědomuju, že i hluboce pronuděné zrození vymítače ďábla byla vlastně óda na filmové napětí a hrůzu. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Sakra, tohle sem nečekal. Po přečtení komentářů na CSFD sem znuďěně sedl před obrazovku a pustil si film, aniž bych se na něj nějak vírazně těšil. Už v prvních minutách mě ale film tak natchl že jsem z napětím film dokoukal. Jasně je pravda že film trochu vykrádá z populárnějších hollywoodských pecek tohoto žánru, ale když trochu vypnete mozek tak je to cajk. Hlavní hrdina Strait zahrál skvěle a ještě dlouho sem na jeho výkon vzpomínal. Dost slušná oddechovka. Hodnocení:7/10 ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Harry Potter a jeho banda nám dospeli do veku, kedy si už konečne začali vnímať aj prírodou obdarené samičky rovnakého druhu. Po úvodných dvoreniach a romantických odbočkách prichádza do popredia realita. Prítomnosť rovnako plodných a vekovo rovnocenných samčekov však zo sebou prináša teritoriálne súboje. Pri netalentovaných jedincoch je boj o dominanciu vcelku jednoduchý. S prispením pravdepodobne voperovanej čarovnej paličky do ruky z toho robí priam hračku. Problém však nastáva, keď sa na scéne objaví konkurent s rovnakou výbavou. Samčeky sa utiahnu do úzadia od kamier mobilných telefónov a youtubu, aby nastal súboj testosterónov, samozrejme v prítomnosti trofeje....Tak ako nám dospievajú potterovský šialenci, filmári sa snažia zarobiť aspoň na dozvukoch ich ošiaľu z "mládí". Časť ich samozrejme konvertovala na twilightových emákov, ale ortodoxným čáry-máryfilom treba ponúknuť vekovo korektných hrdinov. Covenant je toho jasný pokus. Bohužiaľ celým filmom sa nesie podpis toho, že tuctový šablónový scenár bol zbúchaný narýchlo. Herci ani efekty nemali dokonca ani priestor, aby nejak extra vynikli. Preto z toho vznikla len nudná zlátanina maximálne tak pre mladé teenky, keďže kde-tu sa objavý nejaký ten stiahnutý zadok či fešný blonďák hore bez. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 42. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Filmové kopie, které mířily do kin, byly označeny pod krycím názvem "Full Power". (formelin)

Reklama

Reklama