Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro studenty elitní školy Spenser Academy jsou členové spolku Synové Ipswiche ti nejzkaženější studenti na škole. Ale to není jediné, co mají společného. Tito čtyři přátelé spolu sdílejí ještě jedno 300 let staré tajemství. Ve skutečnosti jsou totiž čarodějové - mladí následovníci čarodějnického sabatu ze 17. století. Takže když se z dlouhého vyhnanství nečekaně vrací pátý člen spolku a hrozí zabitím jejich blízkých, všichni si uvědomují, že musí čelit velmi silnému nepříteli, který má dost síly nejen na to, aby je oslabil, ale aby jejich sílu získal sám pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (218)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Another teenage movie. This time it's horror movie. Alespoň trochu originální začátek sto krát napsaného komentu ke stému naprosto stejnému snímku. Naprosto neznámí herci (pro některé) a navíc naprosto necharakterní herci (fakt že jsou mladí je v žádném případě neomlouvá) jsou toporní jak z reklamy na deodorant, na jehož funkčnost určitě chcete nějaký důkaz. Zmiňovat pěkné herečky je už takové klišé, že tohle je poslední komentář, kde to u podobného filmu udělám. To a některé scény stojí za těmi dvěmi malými hvězdičkami v mém hodnocení. Konkrétně jde o scény s pavouky, v koupelně a s kamionem. Nic originálního film nepřinese a zápletka taky není příliš originální. Renny Harlin už se prostě po Cliffhangerovi nikdy nepřekoná. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

"Harry Potter can kiss my ass." Pokud máte rádi tajemné filmy s větší špetkou něčeho magického a dobrými vizuálními efekty, The Covenant je právě pro vás (ale to si raději pusťte pár epizod amerického seriálu Roswell). Celý snímek totiž k zemi sráží nijak nevýrazní herci a odfláknutý (navíc naprosto očekávaný) závěr. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +strašidelné s dobrými efekty -zvlášť ke konci nudné s méně známími herci/// Kombinace Stmívání a Higlandera. Ve srovnání se Stmívání je tu více efektů a postavy více využívají svoje schopnosti. S herci je to podobné (až na to, že tu není žádná Kristen), nikdo není extra výrazný a naštěstí nikdo není úplně neschopný. V tomto filmu je to však horší s dialogy, není tu žádná romantika a ke konci mě to už dost nudilo. Škoda, sliboval jsem si víc./// Celkem 55%/// ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tak abych to shrnul....Námět vcelku de, i když si spíše myslím že by z toho byl dobrý fantasy seriál než film,ale to se dá ještě pobrat. Příběh, tak ten by napsal lepší i třináctiletý pes Alík levým malíčkem u nohy. Herci-jestli jim tak někdo říká, tak prosim já jim to neberu. Přijde mi takový celý vytržený z kontextu-bum a jsou tam kluci se speciální silou,bum a je tam zápornak, bum a je konec filmu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bradavice 902 10.. Horor? Pokud myslí vydržet se dívat až do konce, tak ano.. Trpce lituji, že už není mezi námi inkvizitor Boblig, co by pod vyfénovanými hošany se spolku Metrosexuálů Ipswiche rozdělal ohýnek a já, stojíce opodál, bych pak ve vzduchu ucítil nasládlou vůni karamelu z připalujících se cukrových čarodějů. Buď Harlinovi při natáčení Cliffhangera spadl na hlavu Slyův cepín a nebo mu nenávratně omrzla část mozku.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • Filmové kopie, které mířily do kin, byly označeny pod krycím názvem "Full Power". (formelin)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 42. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama