Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kenya McQueenová je půvabná mladá černoška, kterou její matka a kamarádky neustále nutí, aby si našla přítele. Jednoho dne si dá schůzku "naslepo" a potká se se sympatickým Brianem, který je ale běloch. Zmatená Kenya, která si dosud jako partnera představovala výhradně černocha, schůzku rychle ukončí. Pak se ale na jednom večírku s Brianem opět setká. Matka její přítelkyně jí ho vřele doporučí jako zahradního architekta. Kenya si právě koupila domek s velmi zanedbanou zahradou. Po počátečním váhání Briana požádá, aby přišel na prohlídku zahrady. Poté se dohodnou na přestavbě. V průběhu prací se Brianovi pomalu daří odbourávat dívčiny předsudky a vnucené názory o rozdílu mezi černými a bílými. Pak se ale na scéně objeví muž jejích snů a Kenya je postavena před vážnou životní volbu. Zvítězí láska, nebo rozum? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

vitac. 

všechny recenze uživatele

Slušnej romantickej film. Naneštěstí komedie ani náhodou, zasmál jsem se přesně třikrát. Ovšem, a to naopak naštěstí, vyloženě trapných scén (které tento žánr bohužel často přináší) bylo stejně málo jako vtipných momentů. Ačkoliv se celým filmem nese závažné téma předsudků a diskriminace na základě rasy, tento je dle mého nijak zvlášť neřeší a slouží mu jen jako kulisa a zdroj dialogů;) Hlavní hrdinka docela kočka, děj v rámci možností nepředvídatelný, takže solidní film k odpočinku. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

No nevím, takový vážnější pokus o Deník šílené černošské manželky (Diary of Mad Black Woman od Tylera Perryho), který se ale bere moc vážně, až mu ten sladkobolný konec nevěřím. --- Afroamericky šmrncnutá romantická komedie o ženě, která se musí rozhodnout mezi dvěma muži. (Mimochodem, věděli jste, že některé Afroameričany uráží existence bílého kafe?). Celou dobu si myslela, že její přítel je tím pravým pro život, ale pak se znenadání objeví muž jejích snů, a ona začne vyvádět psí kusy. Na sobotní odpoledne příjemná podívaná, ke které se však již nikdy nevrátíte. Zkrátka - nic nového. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Moc hezká a příjemná romantická komedie, nebo spíš pouze romantický film. Jelikož se slině zajímám o rasové snímky, jako komedie mi to ani nepřipadalo. Spíš takový lehce dramatický romanťák. Ono problematika smíšených manželství není pro Čechy takřka vůbec aktuální, takže ani nečekám, že film tady bude mít nějaké vyšší hodnocení. Ve Spojených státech je to však téma aktuálnější stále víc. Podle průzkumů v posledních 20 letech neuvěřitelně stouplo procento rasově smíšených vztahů. To se týká samozřejmě ve valné většíně pouze obou pobřeží Států, a také tento filmek se odehrává v slunné Kalifornii. Oba hrdinové, on i ona, se musí poprat s předsudky ze všech stran, i když pozornost je tady zaměřena spíše na hrdinku. Potěší příjemní herci, hlavně nesmírně charizmatičtí Simon Baker a Blair Underwood, krásné ženy a nakonec také mocný Mike Epps :). Zbývá jen dodat, že až tady jsem zjistil, co znamená zkratka IBM ... :) ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak k dramatu bych tento film rozhodně nezařadila, jde o takovou lehkou romantickou oddechovku, kdy se Kenya rozhoduje mezi dvěma muži, spousta vtipných momentů mu dodává naprosto odlehčenou atmosféru, která se k filmu dokonale hodí, pokud bych zhodnotila děj, musím napsat prvotřídní, stejně tak jako celý film, který nejde ohodnotit jinak než čtyřmi hvězdičkami, mělo to několik táhlých momentů a ne úplně dokonalých situací, ale rozhodně tento film doporučuji. ()

zuzzuli 

všechny recenze uživatele

Nevím, co způsobilo, že tento film nemá nadprůměrné hodnocení. Neříkám, že je to na Oscara, ale je to krásný rodinný film z pohledu černochu, kteří se cítí být stále utlačováni bělošskou rasou. Simon Baker v tomto snímku vypadá obzvlášť přitažlivě a herečka Sanaa Lathan je opravdu krásná, a tak se do tohoto snímku opravdu hodí. Nechápu, co se Vám na tom tak hrozně nelíbilo. Mě to nenudilo.... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama