Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Milwaukee dojde k přepadení banky. Vidíme někoho vycházet - je to on! Dean Winchester! Ale hezky od začátku. Sam a Dean v převleku za FBI jdou vyšetřovat sebevraždu zaměstnance banky poté, co banku sám vykradl. Monstrum, které tuto věc udělalo, byl měňavec, a proto Sam, Dean a Ronald jdou přepadnout banku a chytit měňavce dříve, než bude pozdě. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's a shape-shifter. It's human, more or less. Has human drives. In this case, it's money. But it generates its own skin. Shape it to match someone else's features. Kills or doesn't, I don't think it matters. Remember the old werewolf stories? Pretty much came from these guys. Silver is the only thing I've seen that hurts them." ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoc, ale měniče mám ze všech potvor nejmíň rád a tím pádem ani tenhle díl nebude patřit mezi mé oblíbené. Takový průměrný díl ve kterém se ovšem objevuje agent FBI Harrison, který se ještě několikrát objeví a bratrům ještě pěkně zatopí. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Když Dean (Jensen Ackles) ukazuje FBI průkaz, tak jméno napsané na odznaku je Jack Bauer ze seriálu 24 hodin (od r. 2001). (Varan)

Reklama

Reklama