Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Milwaukee dojde k přepadení banky. Vidíme někoho vycházet - je to on! Dean Winchester! Ale hezky od začátku. Sam a Dean v převleku za FBI jdou vyšetřovat sebevraždu zaměstnance banky poté, co banku sám vykradl. Monstrum, které tuto věc udělalo, byl měňavec, a proto Sam, Dean a Ronald jdou přepadnout banku a chytit měňavce dříve, než bude pozdě. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoc, ale měniče mám ze všech potvor nejmíň rád a tím pádem ani tenhle díl nebude patřit mezi mé oblíbené. Takový průměrný díl ve kterém se ovšem objevuje agent FBI Harrison, který se ještě několikrát objeví a bratrům ještě pěkně zatopí. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's a shape-shifter. It's human, more or less. Has human drives. In this case, it's money. But it generates its own skin. Shape it to match someone else's features. Kills or doesn't, I don't think it matters. Remember the old werewolf stories? Pretty much came from these guys. Silver is the only thing I've seen that hurts them." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Když Dean (Jensen Ackles) ukazuje FBI průkaz, tak jméno napsané na odznaku je Jack Bauer ze seriálu 24 hodin (od r. 2001). (Varan)
  • Časopis Fortean Times vytvoril a publikoval Charles Fort, ktorý tiež napísal knihu s názvom "Book of The Damned" (Kniha zatratených), ktorá sa neskôr objavila v epizóde Book of the Damned (2015). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama