Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

slovan1 odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem jen náhodně přepnul a viděl kousek a musim konstatovat, že to se jen tak nevidí. "Něco", co mě po chvíli donutilo přepnout na jiný program a rychle zapomenout... Nevím, o co se zde tvůrci snažili...? Jestli o autentičnost nebo nějakou "reality šou". To se asi nedozvíme. Každopádně scénky, které mají působit asi akčně, působí spiš jako nepovedená groteska, u které se člověku kroutí obličej. Cely počín nestojí za starou belu a nechápu, kdo se na něj vydrži dívat déle... ()

Mischko odpad!

všechny recenze uživatele

První setkání s tímto seriálem vedlo k tomu, že jsem v totálním šoku shlédla téměř celou jednu epizodu ve snaze pochopit, co to má znamenat. V naivní důvěře jsem čekala, že si najednou pan Lenssen nasadí kašpárkovskou čepici a řekne, že to opravdu nemyslí vážně. Ničeho takového jsem se nedočkala a příští týden jsem televizi radši ani nezapínala. ()

Reklama

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Lenssen & spol. aneb další německý skvost do českých televizí. Po úspěšné Kobře 11 se nova rozhodla vsadit na další západní seriál, který zavání úspěšností. Tentokrát se jedná o dílko, které se snaží tvářit jako něco neuvěřitelně reálného. Pomocí různých skrytých kamer, cenzurovaných SPZ na automobilech a hlavně informačních okének s časem a dnem získává originální nádech jakési reality show, ovšem vše se topí v neuvěřitelně trapném rosolu. Každý díl se odehrává neuvěřitelně přímočaře a člověku dá pořádně zabrat, aby 'to' vůbec dokázal dokoukat. Navíc jsou si jednotlivé díly podobné, až se zdá, že scénárista jen přepsal dialogy a děj byl přesunut na jiné... Je to opravdu hrozné, a to jsem se ještě nezmínil o tupém komentáři mimo obraz. Děs, děs, děs, doporučuji se vyhnout širokým obloukem. 0% ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Co má toto být?Úplnou náhodou jsem přepl na Novu a hned jsem toho litoval.Ta znělka v podání Eminema ještě ujde,ale to co se děje hned potom?Přihlouplý detektiv s knírem až za uši si pozve nějakého zoufalce,který mu bulí na rameni,že nemůže najít jednu ze zvých ženskejch nebo tak něco,no prostě Hrůůůůůza.Ti němci mají neuvěřitelnou předtavivost.Never more!!! ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Cha! Mno Lenßen a spol. je teda fakt prvotřídní lahůdka... Nějakým záhadným způsobem jsem přežil sledování zhruba čtyř pěti dílů, takže mám nakoukané schéma (dokonce si dovolím říct, že jsem něco jako odborník a asi si otevřu vlastní kancelář vyšetřovatelů, když je to taková snadná prča)... Objeví se problém ("Někdo mi nechává před bytem usekaný slepičí hlavy."). Objeví se nejpravděpodobnější tvůrce problému (soused řezník). Objeví se ohrožení klienta (Katja Hansenová/Tekin Kurtulus v poslední vteřině strhnou dylinní slečnu zpod kol rychle projíždějícího vozu místní drůbežárny...). Objeví se šokující zvrat na závěr ("Jak jsi mohla? Byla jsi moje nejlepší kamarádka!"). Chvílemi to bylo až slastné, vychvalovat se, že po deseti vteřinách jsem byl schopen určit pachatele, zkrátka lahůdka. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama