Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vrchol trapnosti. Něco, co vypadá jako dokument, ale pčitom je to debilní půlhodinová kriminálka, kde se absolutně nic neděje. Nechápu, jak se na to můžou v Německu, kde má tahle volovina přes sto dílů koukat. Viděl jsem pár dílů a fakt jsem se tomu musel smát. A ty herci jsou taky tak blbí, až to bolí... ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Má to možná zajímavý nápad, ale provedení je příšerné. Pár jsem viděl, ale dokoukat je do konce chtělo hodně trpělivosti. Na seriál točený tímhle stylem by byly zapotřebí nějaké ty herecké výkony, které jsou ovšem na úrovni horší argentinské telenovely... Je to vážně smutné, že skvělý námět naprosto ostudně ztroskotá svým provedením... Mohlo to být něco, ale není. ()

Reklama

slovan1 odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem jen náhodně přepnul a viděl kousek a musim konstatovat, že to se jen tak nevidí. "Něco", co mě po chvíli donutilo přepnout na jiný program a rychle zapomenout... Nevím, o co se zde tvůrci snažili...? Jestli o autentičnost nebo nějakou "reality šou". To se asi nedozvíme. Každopádně scénky, které mají působit asi akčně, působí spiš jako nepovedená groteska, u které se člověku kroutí obličej. Cely počín nestojí za starou belu a nechápu, kdo se na něj vydrži dívat déle... ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je vskutku impozantní zážitek. Jak vydržím poměrně hodně, tak z tohohle seriálu se mi dělá tak nějak fyzicky blbě. Nevím jestli je to tou kadencí střihů, úhlů, pohledů herců do kamery a celkově nezměrné blbosti nebo je v tom nějaký vyšší prvek. Ale ty hlášky bych tesal do kamene: "Jeho chování bylo velice prapodivné. Vyhodil koženou brašnu do koše na papír. Copak asi tajemný tatér skrývá?" (nikdy bych netušil, že napíšu větu obsahující slovní spojení "tajemný tatér", ale ono to tam fakt bylo). Těším se na den, kdy bude Ingo a jeho knír patřit ke stálicím české televizní zábavy stejně jako Schimanski a jeho bunda a Simír a jeho rozflákané BMW. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je to možný, ale dokázal mě ten seriál i přesto, že jsem jen tak ze zábavy prohledával kanály, donutit sledovat příběhy těch naprosto dementních představitelů. Snaží se to být autentické a tak to vypadá jako, kdyby opravdu německá zásahovka podnikla nějakou akci...bohužel až do doby dokud se jeden z herců neprokecne dementními dialogy. Suma sumárum překvapivě neobvyklá kriminálka od ostatních německých kravin, která dokáže na první pohled opravdu zaujmout a ten jeden bod si za tu snahu zaslouží. (2/10) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama