Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Jenda.SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nejubožejší počin, co jsem kdy viděl a to jsem přetrpěl i pár dílů jihoamerických telenovel, proti tomuhle jde ale přímo o uměleckou tvorbu... naprosto nevěrohodný tým, který zasahuje v okamžiku, kdy by jejich chráněnec byl normálně již desetkrát pod drnem a vrah někde nad Atlantikem, na cestě do Jižní Ameriky. Hodnocení "odpad" normálně nedávám, protože mi to přijde jako hodně tvrdé hodnocení, ale tady silně postrádám ještě tvrdší hodnocení... ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Totální patlanina. První díly jsem věřil, že to je dle skutečně události, čas ukázal pravdu. I tak je to netradiční druh seriálu a mě to docela chytilo. Dobrých deset dílů jsem tedy viděl, ale jistá stereotypita je zřejmá a únavně omrzitelná. Podezřívání psychicky labilního devianta a v závěru se dozvíme, že vrahem je zahradník. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tento seriál může sloužit tak maximálně pro pobavení. Absurdní příběhy, které se tváří jako real, jsou opravdu k smíchu... Odpad nedávám, protože jako parodie to není úplně nejhorší a když se u toho sejde dobrá partička na gauči, tak je prostě sranda. Jo a jak se jmenuje pravá ruka Lensena? Je to myslím turek, Kurtuluš???:o) ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle německý brak a samé dno kinematografie je až třicátý pátý nejhorší seriál? Asi největší humus z toho, co se v současné době vysílá v televizi. Urážka nejen žánru, ale i scénáristiky jako celku. Krimi o debilním, nesympatickém vyšetřovateli, který řeší debilní případy. Samozřejmě vždycky vše snadno odhalí, ale bez zápletky a prvku hádanky, bez kterého detektivka není detektivka. Plus neskutečně rušivý voiceoverový komentář, který má divákům - debilům vysvětlit duševní pochody podstav. Já bych tomu i odpustil dementní a naivní zápletky, klišoidní herce, dementní dabing, střih, kameru a tak dále. Ale za ten voiceover by si tvůrci zasloužili trest smrti. Prostě nechutná zrůdnost. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je to možný, ale dokázal mě ten seriál i přesto, že jsem jen tak ze zábavy prohledával kanály, donutit sledovat příběhy těch naprosto dementních představitelů. Snaží se to být autentické a tak to vypadá jako, kdyby opravdu německá zásahovka podnikla nějakou akci...bohužel až do doby dokud se jeden z herců neprokecne dementními dialogy. Suma sumárum překvapivě neobvyklá kriminálka od ostatních německých kravin, která dokáže na první pohled opravdu zaujmout a ten jeden bod si za tu snahu zaslouží. (2/10) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno