Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 7 (1978) (série)


Karafiát (S07E11)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1978, 17 min

Obsahy(1)

Řidič dálkového autobusu má jednou v sobotu, kdy obvykle bývá se svou ženou, večírek s kamarády. Manželce to vadí a chce se pomstít, a tak předstírá, že měla pánskou návštěvu. Dá na stůl sklenky s vínem, do vázy karafiát a rozestele postel. Muž se vrátí z večírku až ráno a když to vše vidí, rozzlobí se. Manželka se přizná, že to byla jen legrace, ale on jí nevěří. Až když malý syn potvrdí, že karafiát kupovali s maminkou, uvěří. Podezření v něm však hlodá stále dál. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak a já jsem připravenej vyrazit." Manželský příběh, natočený podle zadaného tématu "Kdybych to tak mohl vzít zpátky", vyprávějící o tom, že není dobré dráždit hada bosou nohou, na kterém je však zajímavá pouze ukázka z Čapkovy divadelní hry "Loupežník", s Danielou Kolářovou a Jaromírem Hanzlíkem v hlavních rolích, běžící v pozadí na televizní obrazovce a interpretace písničky "Jez", od Ivana Mládka. ()

Reklama

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rafinovaná ženská lest, která se rázem promění v nevyvratitelné podezření... Podprůměrná manželská historka z období, kdy televizní obrazovka chrlila jeden blábol za druhým. #sbohemdokamen ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama