Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli akcí nabitého thrilleru o agentovi, který uzavře se supertajnou americkou organizací dohodu, že pro ni zpět získá unesený bombardér Stealth. John Sands (S. Seagal) je speciální agent, který pracuje pro tajnou divizi americké armády. Jeho vlastní zaměstnavatel se ale nyní cítí ohrožen informacemi, které Sands získal v předchozích misích, a tak se rozhodne ho uvěznit a vymazat mu paměť. Johnovi se ze supermoderního vězení sice daří uniknout, ale brzy je znovu lapen. A s dopadením přichází i nabídka, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří vrátit unesený tajný bombardér zpět do amerického vzdušného prostoru, na oplátku získá ztracenou svobodu. Pokud se jeho mise nezdaří, padne Stealth do rukou zabijáckých teroristů, kteří se ho chystají použít jako nosič biologických zbraní! Sandse čeká hodně obtížný úkol. Nejdříve musí proniknout do řad nepřítele a pak svést vysoko v oblacích šílený souboj nejen o svůj holý život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jak může dopadnout levný blbí remake, levného a blbého filmu??? Hodnocení jsem dal stejné jako u remaku, z pár důvodů. Přece jenom oproti originálu tu jsou lepší akční sekvence, lepší efekty a přece jenom Seagal je rozhodně lepší než Dudikoff. Každopádně ten film je tak debilní, až to bólí. Celý příběh je postavený na hlavu. Rumunské kulisi jsou příšerné a vypadají fakt děsně levně. Film rozhodně můžete vynechat jedná se o horší Seagalovku, ale v rámci toho co na nás chrlí akční "directtovideo" to je průměr. PS: Kdybych měl vybrat co je lepší jestli remake nebo originál tak jdu jistě do remaku. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, na které se podíváte jednou, jste silně znechucení tím, co jste právě viděli a víckrát už po filmu nesáhnete. Celý film je extrémně nudný a v první hodině se v podstatě nic neděje. Steven zde předvede jenom špatně natočené přestřelky, souboje v podstatě nulové. Ostatní herci nevýrazní, teroristé a záporáci taktéž. Film je plný zbytečných záběrů, protože jinak by měl asi jen dohromady 30 minut, kdy se opravdu něco děje. Kamera šílená, většina záběrů roztřesených a špatně natočených. Hodina a půl ztraceného času a zasloužený odpad. 0/10. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sádelníku a Keuschi styďte se! Taková čórka gigantických rozměrů se jenom tak nevidí. Možná, že neznalého diváka ošálíte, ale na macho borce přes trash filmy Wacoslava1 si nepřijdete. Tohle je opravdu takřka do detailu nestoudně vykradená kopírka filmu Neviditelný útočník z Duddikoffem. Je to tak očividné až jsem z toho šel do kolen. Stačí úvodní titulky s tím povědomým hudebním motivem hojně používaným v hromadě filmů od Royal Oaks nebo Phoenician enterteiment. Dále postavy se tu jmenují Ratcher a Janing hlavní záporák se kupodivu jmenuje Stone až mě tedy překvapilo, že Seagal se nejmenuje Vince, ale John. V půlce filmu dokonce přichází na scénu i admirál Pendleton. Už jsem jenom čekal kdy na mě v nějakým cameu vybafne Andrew Stevens... Je tu řada doslovně překopírovaných scén i dialogů z toho filmu. Zkrátka Sádlo a spol vzali do ruky jeden už hotovej scénář, něco v něm pravda lehce pozměnili nebo upravili, ale v zásadě je to furt ten samý film jenom pod jiným názvem a mrsk s tím rovnou na pulty! Pochopitelně. že Svatého Štefana mám radši než Dudlíkátora a pořád když porovnám jeho zjev právě kolem roku 2007 s tím co můžeme vidět dneska, tak změřeno současnou optikou to není až taková katastrofa, ale právě těmito filmy se Stevo začal trvale zahrabávat a vytvářet si živnou půdu právě pro ty odpady které točí dneska. A je komické, že z úpadku své kariéry viní Aviho Lernera, přičemž např v područí Milenium films což je Lernerova společnost spáchal pět let před tímhle spektáklem velmi slušnou Bestii ve který se ještě jakž takž předvedl, takže rozumím Lerner a spol po něm patrně chtěli, aby to neměl úplně na háku a občas se ještě aspoň v bitkách a akčních scénách předvedl na place, to vyžraný mistr taktiky nechtěl, chtěl si to dělat po svém a proto začal točit zoufalosti jako je tahle... Pak se ovšem nemůže divit, že jeho kariéra zamířila rovnou do řitě a nemůže z toho vinit nikoho jiného než sebe. Každopádně za tu brakovou zábavnost a totální stupiditu, aneb mám rád filmy vykrádající jiné filmy, co vykradli další filmy, si to tu čestnou jednu hvězdici zaslouží, jinak je to po všech stránkách odpadní záležitost, to vám všem nechápajícím snad z mého komentáře došlo, ale sranda musí bejt a já se pobavil nehorázně, takže udílím 15% ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Film ignoruje základy jakékoliv ekonomiky, jinak by asi těžko únosce za letadlo v hodnotě 70 milionů dolarů mohl inkasovat 100 milionů dolarů. Tohle se velice těžko chápe. Steven Seagal hroznější než ve filmu Dnes zemřeš! Zvládl jsem během dvou dnů dva filmy se Stevenem a vím na beton že Letající zabiják by měl být jistojistě v černém hodnocení. Film bez logiky a se spoustou střílení, Steven nic neukázal. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Netypicka Seagalovka pretoze Seagal tu hra pilota a film obsahuje mnozstvo zaberov stihaciek, neviditelnych lietadiel a dalsich bazmekov. To ci su tie zabery vykradnute z inych filmov mi je jedno. Nevidel som ich. A to preto, lebo ma filmy o stihackach a leteckych subojoch nebavia. Nebavili ma ani v tomto filme. Zapletka o patrani po ukradnutom lietadle nie je velmi zaujimava a celkovo jednotlive sceny ani nedavaju prilis zmysel. Nastastie obcas sa Seagal premohne a objavi sa aj na zemi a predvedie nejake to kung-fu. Za nieco stoji klasicka Seagalovska scena, ked nejaky bezdaci prepadnu obchod a Seagal ich zlikviduje. Na stare dobre casy to nema ani nahodou, ale je to rozhodne najlepsia scena v celom filme. Okrem toho tu je este finale v ktorom Seagal zneskodni nejakych ludi, ale je to znova zostrihane tak blbo, ze vidno velkeho chuja. A to nemyslim Seagala. Seagal tu ma uz sice nadvahu, ale oproti roku 2016 vyzeral stale charizmaticky a celkom svizne. Vestu este nemal plnu sladkosti a v scene, ked Seagal striela z kalasnikova s jednou rukou som si pomyslel, ze hej, Seagal este dokaze pôsobit ako badass. Skoda, ze uz zacinal mat ten jeho neslavne slavny mam to totalne v pici vyraz a v akcii na to zacinal tiez kaslat. Cely cas som rozmyslal, ci nezvysim hodnotenie o hviezdicku. Je to sice sracka ale o triedu mensia ako jeho sucasne sracky. Ale nakoniec nechavam odpad, kedze je to vraj totalna kopirka nejakej sracky od Dudikoffa. Vykradat Dudikoffa? Jak si mohol tak hlboko klesnut? Za trest zozeries denne 10 hamburgerov a celu krabicu gumovych medvedikov na ktorych sa pomaly premenis. 1/10. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • John Sands se měl původně jmenovat Steve Parkin. (Seag)
  • Pracovní názvy: Black Thunder, Enemy of the Unseen. (Stocki)
  • Natáčeno od 1.března do 30.dubna 2006 v rumunské Bukurešti. (Stocki)

Reklama

Reklama