Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Palmer je muž, který miluje extrémní dobrodružství.
Jednoho dne se vydává do Bulharska, kde se podle jedné mapy nacházejí jakési solné doly. John se po příjezdu jako vedoucí skupiny nadšenců spouští do dolů, ale výlet se již brzy změní v noční můru. Doly které měly být opuštěné, mají obyvatele, kteří mají velký hlad. (Chupacabre)

(více)

Recenze (35)

gumli 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola teda poriadna somarina.Najväčší odborník na zavalené bane dovolí nastúpiť do starého rozheganého výťahu ľuďom bez toho aby výťah prekontroloval,do výťahu ktorý nikto nepoužíval 58 rokov,tak to nemohol byť odborník,ale najväčší hlupák na svete.A po toľkých rokoch bola baňa napojená na verejnú elektrickú sieť..Tento film je samá chyba,od začiatku do konca.Nepomôže ani ospravedlnenie na nízky rozpočet,ani že je to TV produkcia.No a neviem kto by si zavesil plne nabitú brokovnicu do obývačky na stenu.Jedná hviezdička len preto že som to pozeral cez Vianoce,z milosti.Scenár filmu musel byť napísaný v priebehu pár hodín,ináč si neviem predstaviť toľko úplne idiotských chýb. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi to nebude zcela trefné, výstižné a pravdivé, ale první co mě napadlo, že je to tak asi eFkový mix Starship Troopers (ti "brouci") a Star Wars (laserové "pistolky"). Taky je to případ, kdy již tak sám o sobě špatný film špatný český dabing ještě zhorší. Dabing jedné postavy je tak otřesný, že jsem vážně uvažoval o zapnutí titulků a vypnutí dabingu. Vždycky jsem si tak ymyslel, že záporáci se hrají lehce, jednoduše a dobře, že jsou dobře hratelní a zvládnutelní, patrně ne, protože zdejší záporák je hodně mimózní (nebo je ten herec prostě k hovnu). Ještě pořád přemýšlím a nejsem rozhodnutý (což se mi během psaní komentáře fakt běžně nestává) jestli to odstřelit totálně a nebo tomu alespoň trochu přihodit. Jak tak ale přemýšlím, od nemilosrdného odpadu to zachrání snad jen ty gore scény, sličná brunetka (a vlastně ženský ansábl celkově) a občasná zábavnost (komičnost). Měl-li bych však být upřímný - nedívejte se na to. I když pokud jste jako já, že o odpadovosti filmu se nejlépe a nejradši přesvědčíte sami.... Inu, jak se říká: Neraďte, zmýlit se umím i sám! ()

Reklama

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto zhruba od poloviny, ale i to stačilo na to, abych se utvrdila v tom, že tyto, podobně "kvalitní" filmy se vyznačují především jistým pokleslým, směšně - trapným druhem humorných dialogů a samotného scénáře. Společně se strhujícími a jistě nesmírně nákladnými efekty tvoří základ pro právoplatné umístění na nejhlubším místě pod zemí. Maximálně podřadná demence. ()

Zombiepod odpad!

všechny recenze uživatele

Začalo to ako typický podradný film za najnižší možný rozpočet z najhoršími hercami akých kto kedy vyhrabal z hlbín zeme, no to sa ešte prekúsnuť nejak dalo. Akonáhle vybehli na scénu polystyrénové jaskynné kulisy z lacného divadelného predstavenia a smiešni chrobáci na baterky, musel som to vypnúť. Toto predsa od človeka so zdravým rozumom nemôže nikto chcieť aby to dopozeral. ()

Čáslav odpad!

všechny recenze uživatele

Mám v sobě pět piv, pár panáků slivovice a sem strasně utahanej po volejbale. Právě jsme přišel domů, zapnu televizi a vidím... Co to vlastně je? Na jednu hvězdičku tuhle perlu povýší snad jen další runda panáků. Někdo zde napsal Béčko, někdo Céčko. A ja se ptám, proč nepokračujeme v abecedě dál?!? Tady nepomůže ani svěcená! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama