Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel (R. Williams) moderuje oblíbený noční rozhlasový pořad. Jednou jej kontaktuje těžce nemocný chlapec Pete (R. Culkin) . Po mnoha rozhovorech se Gabriel rozhodne zjistit pravou Peteovu identitu. Jeho telefonní číslo ani adresa však nejsou pravé a obklopují ho samá znepokojivá tajemství.. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (62)

Arthas06 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak o tomto filme sa nedá povedať nič dobré. Je to skratka úplná strata času pozerať tento film. Neni tam ani jedna scéna čo by ma zaujala. Celkom zlý príbeh, ktorý sa točí len o jednom chlapcovi čo je chorý , a nič iné. Ale čo ma prekvapilo je hodnotenie. Určite si nezaslúži ani polovicu s toho hodnotenia ktoré má. Zhrnutie: Totálna nuda, žiadne rozuzlenie deja všetko sa točí o jednom. Môj názor na tento film je to odpad!! ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Gabriel Noon (R. Williams) je oblíbeným nočním vypravečem příběhů v rádiu, kterému dal nedávno pauzu v jejich vztahu jeho přítel. Po několika týdnech telefonních rozhovorů s těžce nemocným čtrnáctiletým Petem (R.Culkin), který je jeho velkým fanouškem a který chce vydat knihu, kde popisuje jak byl v dětství sexuálně zneužíván dvěma muži a jak to poznamenalo jeho život, se Gabriel na podnět svého přítele rozhodne zjistit pravou identitu chlapce a jeho adoptivní matky (T. Collette). Nikdo se s nimi totiž ještě nesetkal osobně, pouze po telefonu. Jejich telefonní číslo zdá se neexistuje, a na jejich adrese se nachází.... Film je inspirovaný skutečnými událostmi. -------- Jak jsem si po několika minutách myslel že tohle bude další moderní překombinovaný psychologický film, tak v okamžiku kdy se začlo pochybovat o skutečné existenci Peta jsem názor změnil, Film začal být tajuplný a mysteriózní, a až do konce mě chytnul. 80ti minutová stopáž není určitě na škodu, herecké výkony jsou velmi přesvědčivé, jediná chybka je scénář viz úvodní nevyváženost a způsob představení jednotlivých postav. Každopádně nakonec celkově velmi pozitivní překvapení. ()

Reklama

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s komentářem,který tvrdí,že dnes lidé chtějí obrovskou brutalitu,bezcitnost a přitom vysoce hodnotí kreslené pohádky,ale bohužel i já musím uznat,že tenhle film mě také zklamal,a navíc teplouši mi jsou odporní stejně jako když má někdo odpor například k hadům,takže tento film na mě neudělal vůbec žádný dojem,což je v něm opravdu nuda.Nedokoukal jsem to. ()

ali-n 

všechny recenze uživatele

Moje zatiaľ najdlhšie váhanie nad kúpou filmu. I preto, lebo som si dal poradiť priamo od csfd.cz, kde bolo slabých 54 percent. Zároveň však aj dvojznačné recenzie, kde väčšina tých slabých mala v sebe jedno slovo: "nuda". To vyzeralo ako výzva :-) Nuž, ja som sa o nudu ani neobtrel. Veľmi zaujímavý príbeh, ktorý je pre mňa o to zaujímavejším, že som sa o podobnom človeku, akou je i jedna z postáv, dozvedel aj v reále od svojej kamarátky. To, čo tu predvádzajú Robin a Toni je však jednoznačne MOJE NAJ .... Niektoré ich momentky sú lekciami herectva už len osve a nieto v celom konecepte. Za mnohé je to Robinovo ženské zareagovanie na rušiace klopanie tesne pred bozkom a Toni to famózne dala pri skúšaní svetra - a to je za jednou zo scén ešte viac, než sa dá opísať. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetla obsah filmu a potom se mrkla na hodnocení, myslela jsem si, že se prostě zase jednou nesrovnám s ostatními, protože to znělo moc dobře. Jenže potom jsem dostala chuť pustit si film a celých devadesát minut jsem čekala, kdy se to konečně rozjede. Nestalo se. Příběh prostě plyne, ale naprosto nezáživně. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku ve městě Montgomery a v New Jersey ve městě Newmark. (rafix)

Reklama

Reklama