Reklama

Reklama

Strážci Dračí brány

  • Hongkong Long hu men (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o třech mladících, kteří bezmezně věří v pravdu a spravedlnost. Dostane se jim do rukou medaile, která v sobě skrývá neuvěřitelnou sílu. Je majetkem jedné z největších zločineckých organizací. Tři bojovníci proti bezpráví se tak nedobrovolně stanou součástí napínavého souboje mezi dobrem a zlem a aby uspěli, musí předvést to nejlepší ze svých bojových schopností. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý akčný film s dobrýmy súbojmi. Tie údery čo predvádzal na začiatku ten chlap boli excelentné keď naňho išli asi 50-ty a všetkých dal dole svojimi kopacími údermi. Celý dej sa vlečie trochu pomaly ale dá sa to vydržať ale koniec mi už prišiel trošku prehnaný ale ušiel. Takže keď to mám zhrnúť, jedná sa o dobrý akčný film s prostredím podobného s komixu a jeto pekne natočené :D. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

ze začátku to působí docela našláple, ale když se na scéně objeví letitý Donnie Yen s emo patkou a vizáží metrosexuálního teenagera pochopíte, že je něco špatně. O příběhu se nemá cenu zmiňovat, hlavní hrdinové vypadají jak vystřižení z plakátů v pokojích obtloustlých čtrnáctek a souboje (ačkoliv jsou efektně zrychlené) jsou velkou reklamou na to, jak jsou dráty dneska cool. ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

Asi tak úvodních 20 minut jsem jenom s otevřenou pusou zíral, co se to vlastně děje a nehorázně se u výtečných a nesmírně nadupaných akčních scén bavil. Pak se to bohužel zaseklo a zbytek času se film snažil nastínit jakési "složité" vztahy mezi postavami, aby je na konci vrhnul do pseudomystického zámku řezat se se záporákem, připomínajícím parodii na Trhače. Kdyby film vypadal po celou dobu jako na začátku, bylo by to za jasných 5*, takhle dávám "pouhý" 3*. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Milovníci bojových umění budou filmem zcela jistě potěšeni. Není se čemu divit. Po Saat po long další hongkongská pecka, jejíž bojové sekvence si budete chtít pouštět pořád dokola, neboť jsou, jak se obdivně říká, "kulervoucí". Možná to není vůči vůkolnímu ději fér, leč ten je, přiznejme si, jen většinou pouhým time outem, než se Donnie, Nicholas a peroxidový týpek s nunčaky opět rozhýbou a za doprovodu řízného soundtracku a hypercool vizuálních vychytávek rozmlátí co nejefektněji všem soupeřům huby napadrť. Komiksová stylizace, dotmava tónované filtry, zpomalovačky, zrychlovačky, dunění úderů a tříštěného zdiva... K čertu s prostinkou zápletkou - od mlátiček s Tonym Jaa a noirovém Saat po long tu konečně máme další film, po jehož konci si můžeme nadšeně zařvat: "Do háje!! To byl ale mazec!!!". 7/10 ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

To že dej bol mlhavý, zmetený a prvoplánový mám na saláme. Hlavne, že to kope. Lung Fu Mun má úplne rovnaký problém ako predošlý Yipov Sho Po Lang, a to hluchý stred. A druhá výtka ide na fantasy nádych, ktorého dopad je vo výslednom efekte taký, že má človek pocit, že dopozeral úplne iný film ako začal. Ale preto opakujem, hlavne že to kope! 70% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na komiksu Oriental Heroes od Yuk Long Wonga, který si zde zahrál postavu Master Qi. (TomikZlesa)
  • Boxovací pytel vyrobený pro film měřil zhruba 8 stop na výšku a 5 stop na šířku a vážil 400 liber. Byl zapsán do Guinnessovy knihy rekordů. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama