Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Haruka a Takayuki spolu právě začali chodit. Vlastně jim k tomu dopomohla Haručina kamarádka Mizuki, která se přitom taktéž do Takayukiho poněkud nešťastně zamilovala. Než se ale tenhle milostný trojúhelník stačil naplno rozvinout, stala se Haruka obětí autonehody a upadla do komatu. Haruka sice spala, ale život běžel dál, a když Haruka po třech letech oči znovu otevřela, tak do světa, který byl úplně jiný než ten, na jaký byla zvyklá. (Beldaran)

(více)

Recenze (30)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jak naložit s nápadem na milostný trojúhelník okořeněný komatem, za který by se vám v hraném filmovém zpracování téměř každý, s výjimkou skalních konsumentů (možná spíše konsumentek, ale nechci zapomínat i na citlivá srdéčka dlící v tělech s chromozomy XY) uštěpačně vysmál? Udělejte z něj anime, málokteré oko zůstane suché a i ti nejzatvrzelejší odmítači cukrové vaty nebudou škudlit hvězdami. Dobrá, vím, že se zde jedná o adaptaci dating simu, který by byl patrně poutavější než seriál, už jen z pravděpodobně většího vžití se do děje jako člověk-hráč než člověk-divák, takže výše uvedená domněnka je lichá...leč po zhlédnutí cca pěti dílů a následném čtení nadšených reakcí, při kterém jsem nevycházela z údivu, cože to je zase celým širým internetem vynášeno do nebes, se mi do mozku vloudila s neodbytností a průrazností střely dum-dum. V mých (suchých) očích je Kimi ga nozomu eien slaboučká limonáda s pitomou zápletkou plná až dojemně protivných charakterů, provedená ucházející, avšak nikterak výjimečnou, natožpak snad zajímavou kresbou i animací. [viděno cca pět dílů, víc po mně nikdo nemůže chtít] ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Anime v ktorom je cítiť aký vie byť osud alebo zhoda náhod (podla toho či veríte na osud alebo nie). Každá epizóda zo sebou prináša niečo nové a ja som teda vôbec netušil ako sa to skončí (preto existuje aj alternatíva konca). Človek ako Takayuki určite existuje je ich veľa preto chápem, že takýto ľudia (nič v zlom) ťažko zvládnu podobné situácie. Toto anime teda pre mňa znamenalo to že Takayuki hľadal v sebe silu aby prekonal problém, že je trocha uzavretý a rozpráva málo. To či našiel silu alebo nie to zistíte keď si pozriete anime. ()

Reklama

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

No prostřední díly vykreslovali jak je hlavní hrdiny duševně slabý a anime mě neustále přesvědčovalo, že hlavní hrdina jedná nereálně a hloupě. Proč hloupě a nereálně? Protože to co provedl své přítelkyni, by asi nikdo normální neudělal, přiřemž sama přitelkyně měla asi nervy z oceli. Když ale pominu tyto věci tak i přesto to bylo kvalitní romantické drama, jen mohlo to mí o pár dílů méně, nebo film by to učitě byl překrásný 90%--------PS: Už mě unavují rádoby romantické anime seriály kde jedna z hlavních postav (vždycky příšerně milá dívka) musí utrpět nějakou ránu osudu (nejčastěji je srazí auto), aby mohli potom diváka citově vydírat. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s Cassandrou....ono asi tak - první 3 díly jsou fajn (dávají tušit o čem příběh bude atd), pak následuje 7 dílů, které jsou si naprosto totožné (jedna postava nemluví...druhá taky ne, nebo se snaží navázat konverzaci) a tempo to nabere až od desátého dílu...a to není dobře. Čekal jsem od toho holt něco víc, seriál mě zklamal....ani kresba a animace není perfektní a myslím si, že z tohoto tématu šlo vyždímat o dost víc. Na seriál ještě navazuje 3dílná OVA Akane Maniax, která se nese převážně v komediálním duchu....ta už se mi líbila - ono jde prakticky o něco úplně jiného než KGNE, ale je to záživné a vtipné....dále ještě na to navazuje ONA Ayumayu Theater....kde jsou nově udělané skeče dvou "vedlejších" postav (docela dobré parodie na různé pořady, anime, hry..Silent Hill potěšil :), které byly k vidění na konci skoro každého dílu KGNE. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Skutečná pecka, u které jsem nečekal, že to půjde tak bombasticky jen s zápletkou, která je typická spíše pro levné telenovely. S jakou přesvědčivostí dokázali podat tento skvělý příběh je mi záhadou, zatracení Japonci (to myslím v dobrém). Hodně dlouho sem se musel zbavovat pocitu, který ve mě zakořenil po shlédnutí tohoto animé, navíc ma skvělý soundtrack. Další perla mezi animé. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama