Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční drama vypráví o jednom němém nájemném vrahovi (Ha-kyun Shin), kterému není nic svaté. Být vrahem je jeho parketa a je v tom hodně dobrý. Vraždění lidí si přímo užívá. Jednoho dne se v baru potkává se sympatickou dívkou a náhle se jeho styl života mění. (Kamca_)

Recenze (66)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Nemůžu sice říct, že by to bylo přesně moje kafe, ale jistou sílu to mělo. Jde prostě o jiné vyjádření lásky. Občas jsem se musela smát, protože hlavně ze začátku tu bylo několik nenásilně vtipných momentů a výborné byly taky myšlenky hlavního hrdiny. Ha Kyun Shin je pro podobné role asi stvořený, ale už bych ho taky ráda viděla v něčem normálnějším. 3*, ale průměr to není. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Dva mrštní a sympatičtí hitmani, osudová žena, dítě, všudypřítomné melancholično a zážitek, při kterém jsem seděl od začátku do konce v křesle jako zařezaný, zároveň se pobavil u několika skvěle vypointovaných scén a přitom nepokrytě fandil nemluvnému Shin Ha-kyunovi ve výtečně zvládnuté roli zabijáka z rodu Renova Leona. Stylovka, pocitově mi tolik připomínající jeden z nejsilnějších filmů loňského roku, One Nite in Mongkok . ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Netradiční, originální příběh němého nájemného zabijáka, který ač lásku nehledá, najde jednu dlouho ztracenou... Dojemné, přesto citově nevydírající a jak je u korejského filmu zvykem, zcela bez šťastného konce... A roztomilost hlavní hrdinky je taktéž nekonečná... Film je odlehčen spoustou absurdních a humorných scének, nijak rušivých a celkový koncept filmu doplňujících k dokonalosti... A ta báseň je taky překrásná... ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Fajn oddechový film na večer, který sice nepředvede nic nového co se týče asijské filmové tvorby (například akce je tu až příliš průměrná ve srovnaní s ostatními filmy od Korejců) ani to ničím nezadupe diváka do židle (ikdyž konec je velmi fajn a mírně vás to posadí) ale na tu noc to zabaví. 60% PS: Ikdyž čím víc času ubíhá od shlédnutí, tím víc se mi ten film líbí a líbí. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Netradičně pojatý příběh, vyprávějící osud jednoho němého chlapce, který se v mládí zamiluje do dívky, která mu pomohla. Postupem času, díky nedostatku peněz a s výbornými vlastnostmi v používání nožů se stane zabijákem, aby si mohl zaplatit léčbu, začal tak opět mluvit a mohl najít svou dětskou lásku. Celý film je i přes drsný příběh, pojat celkem odlehčeně a vtipně, to i díky tomu, že bezejmenný zabiják neumí mluvit a pouze se vyjadřuje přes své myšlenky. Výborný hudební doprovod a charismatičtí herci, hlavně Ha-kyun Shin a krásná Ji-hye Yun. 85 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama