Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý vystudovaný právník Hyun-woo je šťastně zamilovaný. Se svou přítelkyní Min-joo plánují svatbu. Bohužel Min-joo tragicky zahyne, když se nešťastnou náhodou zřítí nákupní středisko. O několik let později se k mladíkovi dostane deník, který napsala jeho snoubenka. Je zde popsána jejich svatební cesta. Hyun-woo se rozhodne tuto cestu podniknout sám. Narazí však na dívku Se-jin, která má naplánovanou stejnou trasu. (-Rastaman-)

(více)

Recenze (14)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Film pěkně natočený (zvláště venkovské scény) s kvalitní obsazením (Eom Ji-won a Yoo Ji-tae), ale to je asi tak vše, příběh mě tedy moc nezaujal, nechalo mě to naprosto klidným a dávám za pravdu uživateli Brandon, ten to vystihl přesně. Jediné, co se mi líbilo byla scéna před koncem v kavárně, jinak nic moc. Je to škoda, docela jsem se na tohle těšil, ale ouha. Navíc Kim Ji-su je mi nesympatická. Za mě 45% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, romantické, bolestivé, plné vzpomínek, neštěstí kontrastující s krásnou přírodou, porozumnění, smíření se s osudem. Moc pěkné to bylo. Tragický příběh o nešťastné smrti snoubenky Min-joo a setkání se s osobou, která byla v osudovou chvíli ve stejném čase a stejném místě s milovanou osobou. Následuje porozumnění, smíření, výčitky. Vše je doprovázeno a střídáno s korejskou krajinou a popisem cesty Min-joo. "Na konci cesty vyroste v srdci krásný les." ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

V podvecer 29. 6. 1995 se vlivem spatne statiky a nekvalitnich materialu zritilo jedno z nejvetsich obchodnich center tehdejsiho Seoulu - Sampung-baekhwajeom. Vsech pet pater se behem mene nez dvaceti vterin sesulo na temer 1500 lidi, kteri byli tou dobou uvnitr. Katastrofa si vyzadala pres 500 obeti a dalsich 937 lidi bylo zraneno. Svet pozdeji obletla jak zprava o zachranene korejske herecce Pak Seung-hyeon, ktera bez jidla a piti vydrzela nazivu celych 17 dni zavalena pod troskami budovy, ale take vypoved pani Ha, ktera v obchodnim centru v prizemni casti provozovala obcerstveni. Celou udalosti byla velmi poznamenana, pri sebemensi vzpomince na to, co prozila, propukala v plac a vzlykot a projevovala znamky paniky. ~ Ve svetle techto udalosti vzniklo Kaŭllo, milostny pribeh o hledani smireni. (skutecna udalost, ne obsah filmu)9/10 ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Na korejských filmech obdivuji umění balancovat na pomezí mistrovského podání silného příběhu plného extatických emocí a citobolného kýče, který se pokouší diváka jen vydírat. Bohužel, Dae-seung Kim to s Gaeullo přepískl, nádherné scenérie jsou ve stínu nechutně přeslazených keců a prázdného příběhu. Vzpomněl jsem si na nedávno shlédnutý obdobný P.S. Miluji Tě. Nesrovnatelné zážitky. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po všech těch asijských romancích, co už jsem viděl, jsem si říkal, že už mě nepřekvapí a nedostanou do kolen.. a zase se jim to povedlo.. Nádherný příběh o lásce a ztrátě, o vzpomínkách a cestě, která svedla dohromady dva lidi osudově poznamenané stejnou tragickou událostí. Tak jemné, křehké, tak dojemné a přece tak civilní, tak nepodobné ničemu z těch křečovitých hollywoodských cajdáků.. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama