Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Juhů to byla ale píčovina. Jedna holka vyloupí s kamarády obchod jelikož chce odejít s kořistí tak ji jeden člen party udá. Policisté ji propustí (WTF Numero 1) a ona zjišťuji kdo ji udal. Jakýsi komplic jí vykecá že to byl jakýsi borec tak si ho podají a ona ho zabije. On se probudí a nejen že se na ni nezlobí (v reálu by ji asi chtěl zabít) ale že se mu i líbí a chce aby našla jeho tělo (jelikož žije). Prostě píčovina na ntou navíc ta holka je tak drsná že jsem se bál i já (spíše smál ale to nevadí:-) ) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nenáročná mysteriózní jednohubka především pro náctileté publikum. Zajímavý námět, přímočarý a snadno čitelný scénář a klišovitě kýčovité rozuzlení - to všechno tu je a docela dobře se na to kouká. Herci podávají v rámci teenage-žánru standardní (nikterak skvělé) výkony, režie je ale totálně nezajímavá a tak trochu degraduje jakékoli náznaky atmosféry nebo dramatické hloubky. Dalo by se z toho vytřískat mnohem víc. 60% ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

nenechte se odradit zdejším nízkým hodnocením či dementním slovenským názvem :-P jde o celkem povedené duchařské krimidrama s neokoukanými obličeji a zas trochu jiným úhlem pohledu na tenkou hranici mezi životem a smrtí... šestý smysl ani duch to sice není, ale pořád je zde, i díky margaritě levievě, celkem na co koukat. 70% ()

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že takovému filmu dám 5* a hle, stalo se. The Invisible mě naprosto úchvatným stylem vtáhl do sebe, přesto se některým bude film zdát příliš strohý, jednoduchý a bez hereckých ,,hvězd´´ , ale pro mě to znamenalo trochu víc. Lehké flirtování s ,,astrálním vesmírem´´ bylo něco tak nesmělého a neokoukaného, že mě to oslnilo. Navíc celý snímek byl výborně natočen, čili u mně není pochyb - 5. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Napínavý film se zajímavým námětem, kde je docela dobře zpracováno to, že osobu nikdo nevidí. Není zde nějaké nucené procházení skrz lidi, je tu zajímavý moment toho, kdy postava si myslí, že svoje okolí ovlivňuje, ale ve skutečnosti se to neděje. Škoda, že se to opakuje až moc často a postupně to ztrácí kouzlo. Goyer ale natočil příjemné středoproudý napínavý film, který si alespoň ten ždibec nad průměr v hodnocení zaslouží. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo převážně v okolí Vancouveru. (Terva)
  • Upadající kariéru Davida S. Goyera neubrzdil ani temně laděný thriller, který v kinech debutoval (27. - 29. 4. 2007) jen s částkou 7,7 milionu na druhém místě žebříčku. U distributora Buena Vista neměli radost ani při výsledných tržbách a finální cifře 20,5 milionu dolarů. (imro)
  • Původní švédský snímek Den Osynlige v roce 2002 natočil Joel Bergvall se Simonem Sandquistem. Dvojice debutovala krátkým filmem Victor (1998), za který byli nominováni na Oscara. (imro)

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama