Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Scar 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo zaujímavého konca, ani by som nemal čo napísať. Tomu hovorím happy end! Ale inak je to nuda, ktorá nikomu nič nedá a nikto nemusí ľutovať, ak to neuvidí. Snáď okrem skalného fanklubu slečny "pink", ktorá ma ale žial o svojich kvalitách nepresvedčila. Keby tam dali namiesto nej aspoň nejakú "bábiku", že by sa bolo na čo pozerať, mohlo to dopadnúť aj o hviezdičku lepšie. ()

phaloc 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy 'cavehorror' jak sa patri s bestialnym maniackym kozlom a cickou v kratkych satickach s rozmazanym makeupom, ktory sa snazi vytvarat atmosferu a ... atmosferu? Nie je tu o com pisat tak preskocme rychlo k zaveru. Celkom ma to prekvapilo (reakcia hl. hrdinky) a straaasne rozosmialo, na jednej strane je to pre divaka aj hrdinku skvela satisfakcia, na strane druhej je to primitivne snazive odlisit sa. Tuto snimku si zapamatam len vdaka tomuto zaverecnemu 'cvachtaku', inak je to uplny shit. PS: Predstavte si supermana, ktoremu by na konci filmu preplo a rozlaseroval by polovicu Metropolisu:))) ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Závěr by si možná tu jednu * zasloužil, ale těch 80 minut před tím se prostě nedá přežít ve zdraví. Prakticky okamžitě mi ve filmu začalo být všechno jedno. Nána, kterou všichni známe ze 40 dní a 40 nocí, tu celou dobu jen řve, brečí, křičí a utíká. A protože se to celý odehrává v Katakombách, neviděl jsem VŮBEC nic. Koukám, že kameraman, Maxime Alexandre je celkem aktivní a má na svým kontě solidní filmy. Jenže tady byl asi na drogách, nebo nechal svý desetiletý dítě, aby to vzalo za něj. Třes a tma jsou prakticky od začátku do konce. 90 minut jsem trpěl a doufal v konec, ten je sice celkem fajn, ale nezachrání to nekoukatelný peklo před tím. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ten konec čili pointa v pointě, který tu většina lákavě zmiňuje a je docela jedno, zda dávají nízké či vysoké hodnocení, mě též nalákal a udělal jsem dobře. Možný SPOILER...Té kravské Pink ségře bych udělal nemlich to stejné. Na to vemte krumpáč. Sice nevím, zda se na to ještě někdy podívám, ale za 1 kóknutí to stálo. 1.pol. byla sice lehce nůďo, ale 2. už šlapala lépe. Jelikož sám takovéto lokace/prostory nemám zrovna moc v oblibě, tak jsem se velmi dobře dokázal vcítiti do hl. postavy, která mi nepřišla nijak přehnaná apod. Já bych asi byl více s nervy v kýblu, než ona. Kdo ví? Autoři chtěli něco nového a to se jim i docela povedlo. Možná, že se z toho dalo vytěžiti více, páč mi to svým vyzněním a technickým zpracováním, včetně kamery etc. připomělo mé oblíbené Chernobyl Diaries, které jsou pro mne ale o 200% výše. P. s. přepokládám, že ji na letišti čekalo poněkud zpoždění a spousta všetečných otázek.;-) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tak určitě, největší masový hrob na světě bude jen tak bez zájmu okolí navštěvovaný tunami technařů. Muži zákona při razii nechají bezděčně ležet holku na zemi, aby se tam vzápětí vrátili a holku hledali, přičemž pátrací taktika spočívá ve snaze vyděsit ji k smrti. To chtěl někdo z Francouzů udělat nejdementnější národ na světě? A konec je jen srandózní snaha šokovat. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama