Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

No,když byly Katakomby novinkou-strašně jsem se na ně těšil(strašně mě přitahoval labyrint plnej lidských ostatků-ideální místo pro parádní horor).Jenže tenkrát jsem to nedokoukal a časem na tento film úplně zapoměl.S odstupem pár let to zkoukávám znovu a celý.A moje hodnocení?Kurva to byl shit.Všude tma,popřípadě stroboskopický blikání,nesmyslné běhání odněkud někam,bez atmosféry,divná kamera a totálně chaotickej střih.Tady se opravdu nic nepovedlo.A tak se nakonec ze slušně vyhlížejícího hororu stal tenhle ubohej paskvil.Mé hodnocení nezvedne ani "šokující" konec,kterej jsem(věřte-nevěřte)čekal.Tenhle film je pro mě čistej odpad,kterej by měl skončit zakopanej s ostatky lidí v pařížských katakombách. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nezdá se to, ale je to docela masakr, ačkoliv jsem to vůbec, ale vůbec nečekal. Katakomby nejsou obyčejným tupým horrorem, který divákovi naservíruje plno krve a trapný příběh. Tento je relativně jiný i když i toto obsahuje. Po celou dobu jsem si řikal, že je to běžný horror, kterých potkám stovky, ale docela důrazně mě dokázal uzemnit koncem, který jsem naprosto vůbec nečekal, přesto, že se celou dobu film váže v duchu temnoty, která přikrášluje atmosféře vizáž, má beztak něco do sebe a to se mi u takovýchto filmů často nestává. Dalším plusem je rozhodně muzika, kterou z většiny případů zahrnuje breakbeatový král Hybrid a důrazně rozproudí krev v žilách při pohledu na černotu, která prakticky celým filmem prochází, až do samotného konce. Čekal jsem kravinu, dostal jsem kravinu, jenže s tak překvapivým koncem, že jsem ještě dlouho po tom nevěděl čí vlastně jsem. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Od Catacombs jsem nic nečekal, chtěl jsem prostě zabít večer nějakým hororem. Ale to co z toho vzniklo mě udivuje dodnes. Takovouhe Atmosféru jen tak nějaký horor nemá. Jednou za čas jsem se u toho málem udusil, jak jsem zapomněl dýchat. A moc se mi líbil konec, musím za něj přidat 1*. To co hlavní hrdinka udělala, to mě nesmírně potěšilo, jinak kdyby to neudělala, nejpíš bych to ohodnotil jako odpad. Dobře jim tak :). ()

Dr.Gonzo 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 4 (za ten běh s/bez krumpáče... to mě fakt udeřilo do očí), ale jinak je to v tomhle žánru fakt zajímavá věc, která je jak koukám hodně sepsutá, takže 5. Celkem dynamickej střih i hudba stála za to. Prostě mi asi všechno zapadlo a zkrátka a jednoduše sedlo. Chvílema sem byl možná víc vyděšenej než hlavní hrdinka. Asi nějaký čas budu zase muset spát s rožnutou lampičkou... ()

parabellum 

všechny recenze uživatele

Totálně promarněnej potenciál katakomb. Dlouho jsem nezažil takovej pocit, kdy jsem chtěl od první chvíle zabít hlavní hrdinku, která 95% filmu běhá v katakombách s otevřenou pusou a buď řve aaaaaaaaaaa nebo pomooooooooooc. Jediná světlá chvilka je posledních 5minut filmu, kdy zajímavě vygraduje. Jestli chcete se kouknout na film ve kterém běhá mladá holka v podzemí, pusťte si rači o něco lepší horor Metro. Od tohoto snímku ruce pryč!!!!!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama