Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Predpokladam, ze ty megapocty hvezdicek sem nasypali hlavne priznivci Pink, a proto bych rad podekoval autorum, ze tu urvanou fuchtli sejmuli. Toliko tajemne ke spoilerum. Jinak od Katakomb jsem ocekaval veru vic, treba aspon nejakej trochu logickej pribeh, ale dockal jsem se jen druhyho Metra, umistenyho do sice zajimavejch, nicmene brzo se okoukavajicich a chvilema i dost papundeklovejch interierovejch dekoraci, ktery navic pro sychr vznikly v RUmunsku. Jinejma slovama, zadnej velkej zazrak se nekona. A je to fakt skoda, protoze z toho zakladu se mohl vykopat fakt velkej bijak... a bez poletujicich kozlu a nesmyslne goreovyho konce, kterej ale, pravda, docela potesil. Dve az tri hvezdy, ale spis dve. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Katakomby ako také sľubovali oveľa lepší pohľad na vec, než len neustále pobehovanie s kamerou po chodbách, urevané nariekanie Shannyn Sossamon a bezduché, bez-napätia prebiehajúce hľadanie východu. Napriek tomu je atmosféra pomerne dosť skľučujúca a pár ľakačiek mnou niekedy aj trhlo. Ak by ma však takýto film mal odradiť od možného výletu do podobných priestoro, to by sa musel ešte veľmi snažiť. Po tomto by som sa skôr tešil. A kameramani boli dobrí, jeden zrejme trpel počas nakrúcania 'parkinsonom' alebo epileptickými záchvatmi a druhý statickou úchylkou na Shannyne nohy alebo hlavu (tie zábery som fakt nechápal). 40%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotné prostředí bylo docela dobré, ale jinak kromě neustálého řvaní hlavní herečky a záběrů na kmitající se nohy to za moc nestálo. Nezachránil to ani uřvaný hudební doprovod. Pink by se měla věnovat jenom tomu co umí a hraní to rozhodně není. Škoda, že v tom jezírku nebyly alespoň nějaké orgie. Musím se ovšem přiznat, že ke konci mě to docela chytlo, jenže ten úplný finish to celé pos.... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád klaustrofobické horory - ľudia kdesi zatvorení, najlepšie v nejakej banskej šachte či jaskyni a tam ich naháňa bubák. To je také moje guilty pleasure. No tu nie je ani normálny bubák, ani napätie, len hysterická vystrašená hlavná postava a vreštiaca muzika. Dejová linka bola tiež len taký blábol o ničom. No proste hnus a zabitý čas. 20/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ponurý horor, který vlastně ve své tmě utápí vše a má tak nějak kostrbatý příběh s finálnám twistem. Rozhodně ho neřadím mezi super horory, protože na to nemá režiséra respektive režiséry, ale v mnoha ohledech je to horor nevšední až originální a hraje zde vedle snaživé Shannyn Sossamon i zpěvačka Pink neboli vlastním jménem Alicia Moore. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)

Reklama

Reklama