Reklama

Reklama

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Co to kua mělo znamenat? To místama vůbec nedávalo smysl, takže su zvědavej, co všechno najdu v Zajímavostech pod sekcí Chyby ve filmu. Podlě mě je totiž celej film docela velká chyba. Ne, nebudu hrát producentům do karet a řeknu rovnou, že si z diváka asi udělali prdel, protože myslící osoba je touhle fraškou sražena k zemi debilnostma, nesouvislostma a blbejma nápadama. Bohužel. Těšil jsem se na dobrej film s mým oblíbencem mrtvolou Paulem Walkerem a dostal jsem do držky. Olivia Wilde alias moje oblibená 13 z Dr. House, na tu se vždycky pěkně kouká, ale herecky se tady taky nemohla moc odvázat. Ani ostatní herci ve vedlejších rolích neměli šanci se nějak zvlášť ukázat. A tak, i když to nemělo špatně našlápnuto, jsem docela litoval, do čeho se to všichni nechali uvrtat. Blbej scénář totiž ani sebelepší herci nezvládnou... ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

pomerne neznamy film s dobrym hereckym obsadenim, kopou znamych tvari, idiotskym pribehom ale zato s vybornym Walkerom a prekrasnou Oliviou Wilde, ktorej sa staci usmiat a hned je svet krajsi... inak je to ciste akcne americke becko s klasickym happyendom... ale tych par minut nikomu neuskodi...7/10 ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hodně promarněná záležitost.Ze špinavého,mexického,propoceného,drogami prošpikovaného,násilím bujícího thrilleru se vyklubalaˇ"skorotaťkovská" šaškárnička.A tak dobře to začalo.Charismatický,drsný Paul Walker,střelba,pěsti,nasraný mafiáni a tu si to tam přicupitá dvanáctiletý hošík a veškeré fuckování a krev je vturánu spláchnuto do hajzlu.Jako drsný thriller to začne,jako přeplácaný propletenec ničeho to končí.Místo aby jim všem Paul W. vystřílel ty jejich mafiánský mozky z palic,radši se zamiluje,osvojí si děcko a vypluje na lodičce za lepšími zítřky a ikdyž gaunteři vychcípaj,tak stylem tak hloupým,že by se za to musel i Chuck Norris stydět.Nicméně Walkerovi tyto role hodně sedí,spolu se Zběsilým útěkem jde o jeho nejlepší roli a na těchto filmech by si mohl udělat klidně jméno(alespoň tedy u béčkových fandů).Celkově ale pohodově koukatelné béčko. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Obvykle se filmy lámou v půlce, tenhle to zvládnul už po třetině. Z lehce napínavé krimi se najednou stalo.... no, něco na způsob amatérského videa a to v každém ohledu. Hlavní hrdina poté, co se dostane z vězení, zakotví na ranči pašeráků drog a lidí a v tu ránu se začnou projevovat jeho veskrze dobré charakterové vlastnosti, kdy je laskavý k ženám a dětem. ________Občas se mu jako představa zjeví dívka, kterou viděl před pěti minutami, aby mu zopakovala, co mu před těmi pěti minutami řekla - scenárista zřejmě cílí na publikum postižené alzheimrem. Hrdina takové připomínky ale nepotřebuje, stává se hrdinou sám od sebe, jenom nějaká ta maska mu chybí, ale jinak nejspíš i tak získal superschopnosti, protože na koni uniká pronásledovatelům, kteří ho honí na motorkách a v autech, je asi i neprůstřelný, protože ho na vzdálenost pár metrů nikdo netrefí - skoro, ale to neva, protože se stejně za pár chvil uzdraví. ______ A to si ještě na útěk s sebou vezme děcko, ke kterému pocítí náhlý záchvat otcovského citu. Nebo si ho možná bere z pragmatických důvodů, protože na koni ho posadí za sebe, jako případný malý usoplený štít. _____ Dialogy naberou takovou míru stupidity, že jsem se musela smát a příběh jim v tom zdatně sekunduje. Je tu jedno odhalení zcela v cimmermanovském duchu: "Všichni mi celou dobu lhali!" Konec je zákonitě taky úplně pitomý, ale aspoň zjistíme, jak je důležité mít rodinu, nebo aspoň to děcko. ____ Na mou omluvu - tenhle film jsem zhlédla omylem, chtěla jsem vidět film o Kennedym. /12. 7. 14./ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý určite nemal vyššie ambície, len na nejakú chvíľu pobaviť diváka po únavnom dni. Natočené to ale rozhodne nieje skromne, badať na tom schopnú ( nielen ) akčnú réžiu a herci hrajú viac než slušne. Napchať do toho väčší rozpočet a aj vyššie ambície, mohla sa z toho stať pôsobivá kino kultovka. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno