Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(50)

Keiichi se nově přistěhoval do Hinamizawy, kde objeví sérii vražd z minulosti. Ale jeho noví kamarádi o nich mluvit nechtějí a vypadá to, že ho tajně sledují. (Netflix)

Diskuze

J-kob

J-kob (hodnocení, recenze)

Hororový to bylo tak do osmého dílu (u čtvrtého jsem se bál jak prase, teda myslim že to byl čtvrtý) ale pak nuda, protože mi bylo naprosto jedno koho (ne)zabijou a kdo skončí vykuchanej. Stejně tam pak zase všichni budou OK.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Rika FUrude považují ji za jednu z nejroztomilejších anime postav společně s Konatou s Chii a můžete hádat......... jasně že Eu. Ale Higurashi není Ecchi ale to neznamená že se u toho člověk nezasměje. Přesto je to hlavně horor a temná atmosféra by se tu dala krájet.

 (hodnocení, recenze)

Jo tohle anime znám a musím říct, že bylo moje 2.nej a to jsem jich viděla 53.Anime horory nesnáším i miluji.Moc kawaii (roztomilý) i občas děsivější.Moc se mi líbil děj i postavy.Začátek jsem sice nepochopila,ale nakonec se to všechno vysvětlilo.Vraždy nebyly až tak strašné jak jsem myslela.Opravdu skvělé anime :D

thily3

thily3 (hodnocení, recenze)

to mandelbrot: diky moc uz to mam komplet :) a tie vtipne sceny si ozaj mohli odpustit malo by to u mna mozno aj o hviezdu viac..

thily3

thily3 (hodnocení, recenze)

prosim vas kolko dielov ma druha seria: higuradhi no naku koro ni kai? lebo ja mam 20 dielov a titulky na 24 a teraz neviem ci som vadna ja alebo co?pls heeeelp lebo ak sa nedozviem koniec obhryziem si vsetky nechty..:)

mandelbrot

mandelbrot (hodnocení, recenze)

Očekávám něco ve stylu Nekogoroši hen - zbytečnost, která nijak nerozšíří náš pohled na události, ale i kdyby to byl průser, o nějakém pohřbívání Higuraši jako celku stejně nemůže být řeč

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

Myslíte, že Ova čo má vínsť, bude taká dobrá ako prvá séria, alebo Higurashi totálne pochová?

Cedr

Cedr (hodnocení, recenze)

Rena je nejlepší :) Ať už její cute - "kana? kana?" a "I want to take it home!" stránka nebo... její sekáček :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Ach jo, vypadá to, že tam zase budou cpát "vtipné" okamžiky... Snad budou alespoň mít svoje rezervace jako v první sérii.

Reklama

Reklama