Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(50)

Keiichi se nově přistěhoval do Hinamizawy, kde objeví sérii vražd z minulosti. Ale jeho noví kamarádi o nich mluvit nechtějí a vypadá to, že ho tajně sledují. (Netflix)

Recenze uživatele Marikko k tomuto seriálu (2)

Higuraši no naku koro ni (2006) 

Na začátku anime nechalo diváka trochu zmateného ale díky strašidelně napínavé atmosféře to nikoho nenechalo odtrhnout oči od monitoru (alespoň mě ne) a to je jenom dobře protože postupné rozuzlení bylo naprosto fantastické, hned co dílky začaly zapadat to bylo prostě něco nepopsatelného plus v polovině pohled na celí děj znovu z pohledu Shion ?KLOBOUK DOLŮ! Málo které anime ,seriál či případně film dokáže oslnit při opětovaném pohledu na vše znovu + finále v higurashi no naku koro ni KAI ? co se týče hororového anime si nejde víc přát :) 5/5. ()

Kai (2007) (S02) 

Člověk po 1 cikádách už od toho moc nečeká ale to je špatně protože 2 série přináší spousty nečekaných zvratů a finálního vysvětlení na které se v 1 sérii tak dlouho čekalo + zvrat s Takano která v 1 sérii hrála tak nepodstatnou roli že člověka ani nenapadlo se nad ní chvíli zamyslet ? A co nová postava která tam vlastně byla celou dobu? bomba .... jinak se to popsat nedá :) 5/5 ()

Reklama

Reklama