Reklama

Reklama

Plochá jak prkno

  • Kanada Flatly Stacked
všechny plakáty

Obsahy(1)

Byl jednou jeden muž, co se chtěl oženit. Váhal mezi třemi ženami. Rozhodl se je tedy vyzkoušet: každé z nich dal 1000 dolarů a sledoval, co nimi provedou. První utratila všechny peníze za mužovy požitky, koupila mu whisky, doutníky, hrací žetony. Druhá si nechala udělat manikúru, pedikúru a koupila si luxusní svůdné prádlo. Třetí žena celou sumu investovala a vrátila mu dva dolary. Se kterou z nich se muž oženil? S tou s největšími prsy? A jsme u merita věci. Autorská dvojice kanadských scenáristů Judy Holmová a Micheal McNamara se rozhodla natočit skoro hodinový dokument s několika ženami, které příroda "nahoře" ošidila, ale dobře to snášejí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Docela humorný dokument o ryze ženském problému, který však dokáže oslovit i muže - vlastně je tento především pro ně. Hlavně pobaví přístup k onomu problému, jaký ženy zúčastněné v tomto dokumentu mají.... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

S humorem pojatý dokument o jednou ryze ženském problému, který však jistě rozšíří obzory i mnohým mužům. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Poutavý dokument vyprávějící o několika ženách, které se naučily žít se svou ''chlapeckou'' postavou, jenž je obohacen o několik extrémně vtipných animovaných sekvencí. Na svou skoro hodinouvou stopáž dokáže o tématu mluvit vcelku poutavě a zábavně, příčemž nápady a zajímavé historky jako by tvůrcům nikdy nedošly. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Zpřátelená komunita plochých žen omílá dokola jediné: "Size doesn´t matter, size doesn´t matter, size doesn´t matter...". Ano, na velikosti opravdu nezáleží, tak proč je tento "problém" nutno tak sáhodlouze řešit? ()

Mocoft 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo na 20 minut, tak by byla hvězdička navíc! Pěkné, ale moc natahované a dokolečka omílané téma. ()

jiziczek 

všechny recenze uživatele

Dokument vyprávěný s nadhledem a humorem. Pohled žen, které jsou nad věcí a ze svého těla si nic nedělají. Navíc proloženo vtipnými animacemi. Pěkná práce! ()

Reklama

Reklama