Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter by se rád pustil do pronásledování a eliminace své další oběti. Nejdřív ovšem musí najít chůvu. Debra je otrávená z policejní elévky, která má vlastní představy o bizarním případu dvojité vraždy. Quinn se snaží prosadit teorii, že Trinity Ritu nezabil. (HBO Europe)

Recenze (6)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v úvodu dobrý vtípek při konkurzu. Sběrač mrtvých zvířat, jenž disponuje neobvyklý postřehem a důvtipem, byl rovněž výborný, takže mi bylo líto, že se ještě nezdrží aspoň na další díl. Na oddělení, jak se zdá, po dlouhé době opět někdo ukáže, že v hlavě může být i mozek. Takže Quinne, do toho. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter v rámci svojho ozdravného procesu, inak oveľa účinnejšieho, než psychoterapia, narazil na vraha, ktorý mu bude robiť problémy, okonca aj posmrtne. No a ten prvý problém je veľmi vtipný, nečakaný a opäť tu dominuje čierny humor. Problém číslo 2 už tak vtipný nie je, teraz musí chudák strážca spravodlivosti veľmi improvizovať. Čo sa týka hlavného prípadu, máme tu ďalšiu hlavu a otravný kolega si pôjde dať overiť Dexterovu fotku k Arthurovej rodine. No, je to napínavé jak kšandy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, měl jsem na vybranou. Mohl jsem snížit hodnocení první epizody a třetí dát čtyři hvězdičky, nebo ponechat tři kousky prvnímu dílu a tady hodnotit za pět. Rozhodl jsem se pro druhou možnost, protože jsem se velice dobře bavil a závěr byl velice vydařený. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama