Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter a jeho Temný pasažér se vydají do Nebrasky vyřešit resty z minulosti. Debra vede vyšetřování případu Vraha soudného dne a při tom se potýká s problémy spojenými s jejím povýšením. (HBO Europe)

Recenze (8)

NerdmanJarda 

všechny recenze uživatele

Ať si každý říká co chce, pro mě je šestá série stále na stejné laťce jako předchozí a naprosto ji zbožňuji (zatím). Epizoda Nebraska to pro mě celé akorát potvrzuje a dvakrát podtrhuje.  Ehm no... Asi zmiňme to nejlepší z celé epizody - dynamika brášků Moserových. Návrat Briana a jeho opakované rytí a znehodnocování kodexu je natolik zajímavé, že jsem se nad jeho smrtí dodatečně pozastavil a došel jsem k závěru, že nikdy neměl být zabit. I přesto se v epizodě nacházely pasáže s hlavním případem série, které zápletce dílu nesahaly ani po kotníky a působily zde navíc, ale dá se pochopit proč tu ty scény byly.  Rozhodně úžasná epizoda!! ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto výletnické odbočení se mi moc líbilo. Tvůrci sice v první sérii poněkud neuváženě zabili Dexterova bratra, jelikož zřejmě nemohli tušit, do kolika dalších sérií se pustí, naštěstí má seriál prostředky, kterak životní moudra tohoto sympaťáka (odmyslíme-li si, že je to sadistický sériový vrah) aspoň trochu vrátit do hry a připomenout nám jeho bratrskou starostlivost. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexterův výlet do Nebrasky mě nikterak nenudil, vlastně mě dost bavil, protože mě hezky vrátil k událostem předchozí sezóny a poučil mě, že na každého musíte použít odpovídající nástroj. V případě vidláka to tedy sekera být nemohla... Celá epizoda měla jediný vážný zápor, pro který jsem nemohl jít na plný počet hvězdiček, byla tak nějak zbytečná a posloužila tvůrcům jen k naplnění kvóty dvanácti dílů na sérii. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama