Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Kdo si chce zkurvit doposud spokojený vztah se svou matkou/ženou/mužem/bratrem/sestrou/kamarádem/hýžďovým obemykačem kladélka, nechť se směle nahlásí k účasti. Roztěkaná režie ho pak předloží divákovi, jak šťouchá klacíkem do sloního trusu, metelí okolo Kremlu se samovarem na hlavě, ve Vatikánu hází kroužky na sochy svatých, přesvědčuje neexplozivního arabáče k bezplatnému zapůjčení dromedára, kýve se ve druhé třídě ve snaze popostrčit opožděné éro k cíli, chrápe na zemi před freeshopem a nebo si drhne chrup nad šlapkami na tureckém hajzlíku. Za relativní kvalitu v kontrastu k naprosté většině ostatních pseudoreálných šou bohorovně upouštím tři. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepší reality show, které kdy spatřily světlo světa. V podstatě velmi jednoduchý nápad (ale velice náročný na realizaci), který stojí na výběru týmů. A a zatím se nestalo, že by se sáhlo vedle, protože ani jedna řada nebyla nudná. Samozřejmě, některé byly lepší, některé horší, ale žádná neklesla k průměru. Společně se Survivorem pořad, který u mě vyvolává silnou závilost na kterou jsem, ale pyšný :D ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

THE AMAZING RACE, skvělá neotřelá a geniální hra, která sází na naprosto banální věc, cestování. To, co z toho dokázala CBS vytřískat je neuvěřitelný úspěch a zároveň zatraceně zábavné. Stejným způsobem mě dokázal strhnout pouze Survivor a ačkoliv jeho jsem měl v oku od roku 2001, kdy jsem byl těsně před pubertou, The Amazing Race jsem poprvé zhlédnul až před dvěma týdny. Každé zastavení v boxech, každá objížďka, zrychlení a zátaras jsou neuvěřitelně chytlavé a pokud vás tato hra pohltí a vy fandíte těm svým, jste napumpovaní adrenalinem k prasknutí. Takhle soutěž je neuvěřitelně akční a zběsilá, ze začátku každé série téměř geniálně nepřehledná, takže pokud někoho odradilo prvních pět epizod, tak velká chyba. Soutěž totiž dostane ty pravé grády teprve ve chvíli, kdy nám trochu prořídne pole, když zbude posledních 5 týmů, tak už to začne být více zajímavé a přichází to, kvůli čemu tato show vyhrála 6x po sobě cenu EMY. Čas vyhrazený pro jeden tým se zvyšuje a my tak můžeme sledovat každé zakopnutí a zdržení se. Více o soutěži na mém profilu, ale v rychlosti S08 - 70%, S09 - 80%, S10 - 90%, S11 - 70%, S12 - 100%, S13 - 65%, S14 - 80%. A ještě něco, omezte prosím v komentářích ty hrozné spoilery!!! Nic mě nenasere víc, než když jdu ohodnotit pořad a zjistím vítěze sezón, které jsem ještě neviděl. 100% 9.11.09. více zde - http://the-amazing-race-cz.blog.cz/ ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Narozdil od jinych reality show se na tohle da koukat. Porad se tam neco deje, je to svizne, s docela crazy ukoly, navic krasna exoticka prostredi a ma to takovy adrenalin cestovni horecky, kterou kazdy zna, kdyz ma balit nebo si splete misto srazu, odletu apod. Navic fakt neskutecne pestra sebranka soutezicich...pastori, babicky, studenti, Zidi, bratr a sestra, byvali manzele, chybeji snad jenom Martani :) Jako u kazde reality show nemam potrebu to sledovat pravidelne, ale kdyz to nahodou bezi, da se pri tom "vypnout" a sledovat. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

pro me nejlepsi realtiy show, kde vitezove si opravdu ten milion USD zaslouzi..tydny cestovani okolo sveta, kde rozhoduji vteriny..kazdy druhy den v jine zemi..perfektne poskladane ruznorode tymy. Samotne provedeni poradu je vyborne, od uvodniho intra po nekolik gradaci v dile..skvela prace strihacu kdy si opravdu neni divak do posledni vteriny jist jak to dopadne az po vzdy zajimavy vyber zemi a ukolu. Ja tento porad osobne beru i jako netradicni cestopis, protoze kazda zeme, kazde mesto, kazka mistni zajimavost je ve strucnosti predstavena. S1--- je videt ze je to rozjezd, takze jeste je co zlepsovat..vubec ne dramaticky finish, kdy divak uz vi kdo vyhrall-prohral, nejasne pozice soutezicich behem zavodu atd, vyzdvihnul bych ale moc zajimave obsazeni, kde po par dilech jsem se uz plne soustredil jen na ne a ne na nedostatky:)80% S2--- bohuzel zatim nejhorsi sezona, nedostatky z minuleho dilu pretvrvavaji, pak pro me nepochopitelne opakovani zemi ktere se jeli minulou sezonu a hlavne to co dela reality soutez soutezi..ztotozneni se se soutezicimi..zde byla banda totoznych nezajimavych paru, takze se mi poprve stalo pri teto soutezi kdy jsem trpel:( 50% S3 --viditelna zmena k lepsimu, at uz v obsazeni a hlavne take v mnou vycitanych chybach v predeslych dilech..jen porad jeste zamrzi relativne snadne ziskani Fast Forwardu 85% S4 --- videno az od predposledniho dilu, hned me to zaujalo:) S5 --- 95 % hned druha nejlepsi serie, procestovany cely svet krizem krazem a navic zvitezili mi favoriti:) S6 --- 80 % prumerna serie, stale ale velky nadprumer v ramci zanru S7 --- 100 % nejlepsi dosavadni serie..hlavni zaporaci z trosecnika Rob a Amber, zajimave pojeti zemi, nejvice vyhecovane momenty a nejzajimavejsi final episode S8 ---nevidel S9 --- 90 % v teto serii asi dosavadni nejttezsi ukol S10 --85 % tady me prislo ze jako by Tvurci preslapovali na miste, pro me relativne uspechane finale S11 --- 95 % all star ..nejzajimavejsi tymu dosavadnich seasons..bohuzel pro me ty nejzajimavejsi tymy vypadli do prvni poloviny..ale presto v tomto poradu i kdyz osobne uz nikomu nefandite tak Vas to strhne dal:) S12 --- 90 % opet skoro za vybornou:)S13 je videt, ze si produkcni tym bere to nejlepsi z minulych dilu,opet moji favorite padli brzo a opet to ale bylo napinave do konce 90%S14 - konecne zase vyhrali moji favoriti:)a napr Rumunsko awesome:)80%S15 z pocatku hodne stejnorodych dvojic, ale pak se to vyselektovalo k tomu nejlepsimu..a ..konecne Praha to ji mto trvalo:)90%kovbojove byli super, plus celkem dobre lokace 90%soucasna rada - super tymy, fakt sympazicti, ale lokace naopak nic moc..:(zatim 85% ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Meredith a Gretchen jsou dohromady nejstarším týmem, který se dostal do finálové čtveřice týmů. (KucC)
  • Eika z páté sezony se později stala producentkou show. (KucC)
  • 29. série byla první, kde se na startovní čáře nepotkalo 11 vybraných týmů, ale 22 soutěžících, kteří se neznali a museli se rozhodnout s kým budou závodit. (10milda)

Reklama

Reklama