Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Reality show mě bavily, když byly nové. A to ještě především z hlediska psychologie než čehokoli jiného. Amazing Race má zase tu výhodu, že se člověk podívá na hodně zajímavá místa na Planetě. Jinak ale není příliš o co stát. Jako letargická zábava je to dobré, ale že bych si to pustil, protože chci, to vážně ne. 55% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nejspíš by mi nevadilo se zúčastnit této soutěže, aspoň bych se podíval do světa, i kdybych ten milión náhodou nevyhrál. Zde se účastní dvojice lidí a snaží se dostávat na různé místa a přitom plní všelijaké úkoly. Originální to je, ale zas mě to nezaujalo natolik, abych šel s hodnocením víš než 3 hvězdy. / Viděné epizody cca *9.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepší reality show, které kdy spatřily světlo světa. V podstatě velmi jednoduchý nápad (ale velice náročný na realizaci), který stojí na výběru týmů. A a zatím se nestalo, že by se sáhlo vedle, protože ani jedna řada nebyla nudná. Samozřejmě, některé byly lepší, některé horší, ale žádná neklesla k průměru. Společně se Survivorem pořad, který u mě vyvolává silnou závilost na kterou jsem, ale pyšný :D ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

THE AMAZING RACE, skvělá neotřelá a geniální hra, která sází na naprosto banální věc, cestování. To, co z toho dokázala CBS vytřískat je neuvěřitelný úspěch a zároveň zatraceně zábavné. Stejným způsobem mě dokázal strhnout pouze Survivor a ačkoliv jeho jsem měl v oku od roku 2001, kdy jsem byl těsně před pubertou, The Amazing Race jsem poprvé zhlédnul až před dvěma týdny. Každé zastavení v boxech, každá objížďka, zrychlení a zátaras jsou neuvěřitelně chytlavé a pokud vás tato hra pohltí a vy fandíte těm svým, jste napumpovaní adrenalinem k prasknutí. Takhle soutěž je neuvěřitelně akční a zběsilá, ze začátku každé série téměř geniálně nepřehledná, takže pokud někoho odradilo prvních pět epizod, tak velká chyba. Soutěž totiž dostane ty pravé grády teprve ve chvíli, kdy nám trochu prořídne pole, když zbude posledních 5 týmů, tak už to začne být více zajímavé a přichází to, kvůli čemu tato show vyhrála 6x po sobě cenu EMY. Čas vyhrazený pro jeden tým se zvyšuje a my tak můžeme sledovat každé zakopnutí a zdržení se. Více o soutěži na mém profilu, ale v rychlosti S08 - 70%, S09 - 80%, S10 - 90%, S11 - 70%, S12 - 100%, S13 - 65%, S14 - 80%. A ještě něco, omezte prosím v komentářích ty hrozné spoilery!!! Nic mě nenasere víc, než když jdu ohodnotit pořad a zjistím vítěze sezón, které jsem ještě neviděl. 100% 9.11.09. více zde - http://the-amazing-race-cz.blog.cz/ ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Kdo si chce zkurvit doposud spokojený vztah se svou matkou/ženou/mužem/bratrem/sestrou/kamarádem/hýžďovým obemykačem kladélka, nechť se směle nahlásí k účasti. Roztěkaná režie ho pak předloží divákovi, jak šťouchá klacíkem do sloního trusu, metelí okolo Kremlu se samovarem na hlavě, ve Vatikánu hází kroužky na sochy svatých, přesvědčuje neexplozivního arabáče k bezplatnému zapůjčení dromedára, kýve se ve druhé třídě ve snaze popostrčit opožděné éro k cíli, chrápe na zemi před freeshopem a nebo si drhne chrup nad šlapkami na tureckém hajzlíku. Za relativní kvalitu v kontrastu k naprosté většině ostatních pseudoreálných šou bohorovně upouštím tři. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • 33. série se nejdříve natáčela v únoru 2020, kvůli pandemii covid-19 byla ale poprvé v historii přerušena a natáčela se až po 19 měsících  v září a říjnu 2021. (Zix.)
  • V třetí etapě druhé sezony byl vytvořen „čekací“ rekord na poslední dvojci, dokončení jim trvalo přes 24 hodin. (KucC)
  • Charla a Mirna z páté sezóny se objevily i v parodii soutěže na stanici MAD. (KucC)

Reklama

Reklama