Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

Laerry 

všechny recenze uživatele

TAR je jednoduše úžasný závod, který bych si přála zažít. Komu se kdy naskytne příležitost létat po celém světě, aniž by vás to stálo jediný cent? TAR je tak zábavná verze cestopisných dokumentů, kde se dozvíte i něco málo z kultury rozdílných zemí. Menším mínusem soutěže jsou samotní soutěžící, kteří se věčně hádají se svými partnery, až je to někdy úmorné (hádky v dabingu jsou pak čiré zlo). Ale pak tu jsou originální neokoukané soutěže, které diváka seznámí i s místní tradicí (aneb díl odehrávající se v ČR měl dva či tři úkoly týkající se alkoholu, ehm...), takže američani mají příležitost rozšiřovat své omezené představy o světě. A moderátor Phil se stal zaběhlým "trade markem" (stejně jako Jeff Probst v Survivoru) bez kterého by TAZ byl již poloviční. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Kdo si chce zkurvit doposud spokojený vztah se svou matkou/ženou/mužem/bratrem/sestrou/kamarádem/hýžďovým obemykačem kladélka, nechť se směle nahlásí k účasti. Roztěkaná režie ho pak předloží divákovi, jak šťouchá klacíkem do sloního trusu, metelí okolo Kremlu se samovarem na hlavě, ve Vatikánu hází kroužky na sochy svatých, přesvědčuje neexplozivního arabáče k bezplatnému zapůjčení dromedára, kýve se ve druhé třídě ve snaze popostrčit opožděné éro k cíli, chrápe na zemi před freeshopem a nebo si drhne chrup nad šlapkami na tureckém hajzlíku. Za relativní kvalitu v kontrastu k naprosté většině ostatních pseudoreálných šou bohorovně upouštím tři. ()

Reklama

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Zatím skouknuté sérky : 7,9,10,All-stars řada 11,14,12,15,16,17,All-stars řada 18, 19 a právě sleduji aktuální sérku 20...Velmi zábavné , akční, skvělý soutěžící, krásná krajna, ale na survivora to prostě nemá :-) Jinak doposud pro mě nejlepší řada 9 , skvělý cast a díky mému nejoblíbenějšímu týmu všech dob hipíkům , nezapomenutelná řada . ()

juta 

všechny recenze uživatele

Amazing race je další alternativa k Survivoru, ale Survivor nepřekoná. Bohužel co tento závod nejvíc shazuje jsou někteří soutěžící, kde mě unavovalo jejich neustálé stěžování, nadávání a sesypávání. Vítězům první série jsem fandil už od začátku, takže s vítězi jsem spokojen. Nejotravnější pár byl tým Kvído, kteří měli neskutečné štěstí po celou dobu, snažili se držet v soutěži zuby nehty i přes podrazy vůči dalším týmům. Dělalo se mi z nich špatně. Jinak týmy co doběhli do cíle jako druzí a čtvrtí byli taky fajn, takže v závěru soutěže to byla docela dobrá podívaná. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Reality show moc nesleduji, ale tohle je výjimka. Žádná reality show se této zatím nevyrovnala (z těch co jsem viděla), myslím, že naprostým právem vyhrála už tolik cen Emmy za nejlepší televizní show. Sleduji poctivě každou sérii a zatím nebyla snad žádná, která by mě zklamala, (nejslabší byla možná série, kde soutěžily rodiny). Napětí od začátku do konce, skvěle vymyšlená show. Škoda, že se asi tato show nikdy neobjeví v našich končinách. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • První týmy složené z otce a dcery, bratranců a ženských dvojčat se objevili až v páté sezoně. (KucC)
  • V osmé sezoně padl rekord v počtu navštívených měst, který byl navýšen na rovných 50. (KucC)
  • Poprvé nedostal nikdo žádnou penalizaci v páté sezoně. (KucC)

Reklama

Reklama