Reklama

Reklama

Zpráva o medvědech

Animovaný / Krátkometrážní
Československo, 1983, 5 min

Obsahy(1)

Kreslený film s ekologicky inspirovanými tématy. Beze slov. Námětem sarkastického příběhu je význam uvědomění si ostatních forem života kromě lidské existence. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* ještě jeden animovaný Jiránek a ani tady se nevyhnul trošku ekoagitce, ale ve spojení s nadsázkou není nikdy na škodu. Tentokrát trošku slabší, ale přesto stále za tři - posuďte sami třeba tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

zette 

všechny recenze uživatele

Asimilace medvedu do lidske spolecnosti je v nekterych pripadech opravdu vtipna ( beh s aktovkou na MHD ), na druhou stranu moc nevim, co tim chtel Jiranek rict. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pět minut a je tam všechno! Tomuhle aspoň říkám "nastavit zrcadlo" ...a medvědi přijali naše zvyky (kouření) a naše životní tempo (úprk s aktovkou a pohledy na hodinky). Já se jenom bohužel obávám, že tento snímeček bude stále dobrý i v budoucnosti a zřejmě i stále aktuální... Tedy, ne že by mi medvědi ve městech vadili, já bych stejně nejraději žil na samotě na horách... No - ale žiju kde ? Aha... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Klasický eko Jiránek, bohužel ten úplně nejslabší. Pointa žádná, nápady tu sice jsou, ale nijak třeskuté, a ani komentář Josefa Dvořáka neoplývá bůhvíjakými zapamatovatelnými výroky. Libovolný Jiránkův vtip, v němž vystupují medvědi (a že jich něco nakreslil), je lepší. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama