Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem cítila takové rozporuplné pocity, když jsem se na to dívala. Trochu jsem čekala honkongský akční film, ale zklamaná jsem nebyla. Chvilku nudnější, chvilku svižnější. Všude samý plínky s hovínkama napláclý na obličejích. Jackie stále ve formě, což je fajn. A to, jak mu to dítě sálo bradavku, tak to jsem opravdu smíchy nevydržela. Na konci jsem i slzu zamáčkla. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Benny Chan je zručný režisér. Obľubuje dlhé scény a necháva tak vyniknúť akčné scény, ktoré sú nielenže prepracované, ale aj skvelo natočené. Nieje tomu inak ani v tomto filme. Ústredná dvojka zlodejov si skvelo sekundujú nielen v súbojoch, ale aj v hláškovaní. Akčné scény - podľa vzoru - využívaj všetko čo ti prostredie ponúka - majú správnu dynamiku aj spád. Jedná sa o jeden z tých filmov Jackie Chana, ktoré majú svoje osobité čaro a ktoré v niektorých scenách pôsobia na film podobného razenia neskutočne vyspelo. Problémom tohto filmu je žánrové zameranie. Je to bláznivá komédia, ktorá sa na konci zvrhne na srdcervúcu drámu a pritom to má rodinný feeling amerických komédií. A aj keď sú všetky tieto prvky vo filme badateľné, akosi mu uberajú na vierohodnosti. Možno to robí fakt, že sa tu nachádza príliš veľa postáv, ktorých pohnútky nie sú úplne vysvetlené, alebo ako v prípade hlavných hrdinov, nedostávajú toľko priestoru, koľko by potrebovali. Niektoré vedľajšie dejové línie sú úplne zbytočné, hlavne preto lebo je to prevážne o akčných výkopoch a eskapádach s dieťaťom. Film je ale milým spestreným, ktoré nenudí. Rozhodne dokáže zaujať, ale v niektorých miestach aj nudiť. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Chlapečku, jsem policista. Potřebuju tvoje kolo." ----- "Vlez mi na záda !" ----- Vyprávění sice chvílemi maličko ztrácí orientaci, ale nikoli osobní kouzlo. Především v závěru je nadmíru přepjaté, ale tak nějak na asijský způsob, takže s jeho nezvládnutými emocemi nemám větší problém. Akce Jackieho a spol. je tradičně z hlediska choreografie špičková a v reálu bravurně zvládnutá - a veselé scénky se neuchylují k nemístně trapným manýrám, takže celkový dojem je jednoznačně pozitivní ... 3,5* ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se vyhýbala, ale nakonec byla lapena a dokoukala. Žádný velký duševní otřes se mi neudál, stále je pro mě Jackie hvězdou let 70. Jediné, co bylo skutečně potěšitelné je tvář Ku Fenga jako otce hlavního hrdiny, jeho rozechvělý stařeček byl dojemnou připomínkou hvězdy 60.-80. let, ale jinak jsem se ani moc nebavila ani neužívala choreografií, kterých tu ještě navíc není moc...2,5/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Sejdeme se před vchodem B. B jako Barcelona ? Ne, B jako Blbec. Rodina Chanů se tentokrát zaměřila na špionážní komedii. Scénář dělal Jackie a Benny Chan, art režii Jackie Chan, produkci Willie Chan a režii zase Benny Chan. Abych napsal pravdu, prvních půl hodiny jsem se nudil....a druhou půl hodinu taky.... To je zatím nejhorší film Jackiho Chana, co jsem viděl. Trapné scény, odfláknutá hudba a málo akce. A závěrečné titulky přinesou z toho mála nějaké nepovedené akce....jak je již zvykem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Když běží na konci filmu u titulků nepovedené scény, v pozadí můžete slyšet písničku, kterou pro tento film nazpíval Jackie Chan. (HappySmile)
  • Jackie Chan se ve filmu objevil coby antihrdina po více než 30 letech. (Terva)
  • Snímek měl svou světovou premiéru na filmovém festivalu v Benátkách dne 8. září 2006. (Terva)

Reklama

Reklama