Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zda sa, ze Jackie Chan ako herec-bojovnik-komik pozna recept na fajnu komediu, kde sa da poriadne narehotat. Kym taky Vin Diesel vo filme Cumlikator /ci jak sa to presne volalo ...../ sa snazil len pretrpiet 90 - 100 minut filmu, Chan si to na rozdiel od svojho hereckeho kolegu evidentne uziva aj s mrnatami. A popritom nezabuda na to, ze je to predsa komedia, tak treba divaka obcas pobavit. A ked si na rezisersku stolicku sadol taky Benny Chan, tak je o fajnu komediu hned postarane. 69 % ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Starne ten človek vôbec? Akcia slušná, humor infantilný - proste ako za starých čias. Film sa nesie vo výchovnom duchu pre mládež, ale to čo s tým dieťaťom stvárajú bolo niekedy veľa aj na mňa. Takéto niečo sa môže robiť iba v Hong Kongu. Hviezdička dole za dlhú stopáž, film v strede totiž trochu nudí. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan opět trochu víc pro děti, ale tentokrát docela stravitelně. Možná se tady v první půli moc málo kope a to dítě na můj vkus až moc řve. V druhé půli tohoto docela dost dlouhého snímku se to ale docela rozjede a Jackie začne mlátit, tak jak to máme rádi. Takže nakonec docela příjemná Chanovka, určitě o hodně lepší než rodinné taškařice co točí v Americe (Tuxedo, Medailon apod.) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Zloději mají mít pravidla,…ale občas musejí improvizovat!! Jackiemu karate jde, humor nestojí jen na jeho postavě, ale svojí troškou do mlýna přispějí i ostatní. Celkově to celé ve mne zanechává i přes tragický dabing sympatický dojem. I díky milému dítěti. A nebojte se k tomu přizvat své děti!! Ty se budou smát i tam, kde vy spíš budete přemýšlet o trapnosti. Takže: JÁ ***, ale děcka – to jsou jasný ****. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Sejdeme se před vchodem B. B jako Barcelona ? Ne, B jako Blbec. Rodina Chanů se tentokrát zaměřila na špionážní komedii. Scénář dělal Jackie a Benny Chan, art režii Jackie Chan, produkci Willie Chan a režii zase Benny Chan. Abych napsal pravdu, prvních půl hodiny jsem se nudil....a druhou půl hodinu taky.... To je zatím nejhorší film Jackiho Chana, co jsem viděl. Trapné scény, odfláknutá hudba a málo akce. A závěrečné titulky přinesou z toho mála nějaké nepovedené akce....jak je již zvykem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V jedné ze scén má mimino žužlat bradavku Jackieho Chana. Filmaři k tomu však nemohli dlouhou dobu dítě donutit. Scénu se jim podařilo natočit až poté, co Chanovu bradavku pomazali medem. (Raztubyl)
  • Podle Bennyho Chana bylo natáčení jeden z nejhorších zážitků jeho kariéry. Dítě totiž během natáčení neustále křičelo, usínalo a během jeho pobytu na place museli být všichni filmaři potichu a dorozumívat se jen posunky. Kvůli těmto problémům se produkce filmu protáhla a překročila stanovený rozpočet. (Raztubyl)
  • Jackie Chan se ve filmu objevil coby antihrdina po více než 30 letech. (Terva)

Reklama

Reklama