Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad přivést do filmu i zombies děti, jen škoda že na scénu přišly moc brzy. Co se týče hlavních představitelek, tak jsem něměl sebemenší pochyb o tom že by to nezvládly! A krajina kolem jejich zdědeném opuštěném sídle je vynikající a nahánějící strach, avšak jsou i lepší klenoty mezi horory a tak dávám jen 60%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Moje telka sice není podle nejnovější módy, ale barvy ještě zvládá. Navíc na noční horory se rád koukám po tmě, abych toho víc viděl. Jenže, co je mi to všecko platné, tady jsem viděl akorát tak odlesk blonďatých vlasů Lory Heuring, když ji náhodou osvítila baterka. Pak ještě vím, že půlku filmu řvala "Emo, Emo!" a že ve filmu hrál dvojník House. Jednu hvězdu si dovoluji dát jen proto, že v té tmě jsem určitě spoustu dalších hovadin přehlédl. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1913 došlo v Carltonovej bani neďaleko mesta Addytown v štáte Pennsylvania k závalu. Pri tomto banskom nešťastí prišlo o život i niekoľko malých detí, ktoré tam nelegálne pracovali. Zostali za živa pochované v útobách zeme. Takmer po sto rokoch nepokojné duše mŕtvych detí ožívajú a vracajú sa ako "Zombies", aby pomstili svoju predčasnú, ukrutnú smrť. Začnú terorizovať mladú vdovu Karen a jej dve dcéry, ktoré sa presťahovali do tohto kraja. ** ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Príbeh tohto filmu by v súťaži o najväčšie horrorové klišé za rok 2006 nepochybne patril k favoritom a keby zobral scenár do praciek nejaký babrák, na svete by bolo zasa o jednu zhovädilosť viac. Ale Cardone našťastie zachraňuje čo sa dá, celkom úspešne buduje atmosféru a niektoré "lesné" scény vracajú slovíčku horror jeho niekdajšiu moc a slávu. Lenže každý film sledujeme aj kvôli príbehu a jeho rozuzleniu, ktoré v tomto prípade tušíme od 20. minúty a ono je v podstate presne také trápne ako sme si mysleli, že bude. No čo, na klišé sme si už v horroroch pomaly /ale neradi/ zvykli. Ale spraviť zombíkov zo školopovinnej mládeže a vyzbrojiť ju krompáčmi - to chce naozaj "silné nervy"... ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Kombinácia hororu o zombies a vraždiacich deťoch, ktorá vôbec nie je taká zlá, ako sa zdá. Divák, ktorý nebude hľadať logické zdôvodnenie deja a zamýšľať sa nad hodnovernosťou postáv, odíde spokojný. Príbeh určite nenudí a plynulo sa vyvíja. Cardonemu sa darí vytvárať mrazivú atmosféru a prostredie domu na samote a opustených baní v lesoch, má tiež svoju temnú charizmu. Vdova a jej dve dcéry, ktoré sa do starého domu prisťahujú si vyslovene koledujú o malér. Najmä tá mladšia dcéra netuší, kto sú to zombies a nevie ani, čo je to smrť. Ale spozná to, dievča... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama