Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ramenách hlavnej hrdinky wuxia komédie leží osud bojových umení, ale namiesto toho aby sa plne sústredila na túto úlohu, radšej sa zameriava na spolužiaka hokejistu, ktorý má nešťastie v láske.
Do toho všetkého prichádza hrozba, ktorá sa už raz pokúsila zničiť školu bojových umení. Lenže toto stretnutie bude pre hlavnú hrdinku ťažšie než sa môže na prvý pohľad zdať. (ScarPoul)

(více)

Recenze (25)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Abych řekla pravdu, tolik jsem od tohoto filmu ani nečekala. Min-a Shin mi do své role ohromně padla (ne že by mi někdy někam nepadla). Všechny ty její obličeje, trapasy a pohyby mě moc bavily. Nadšená jsem také z hudby, která se mi okamžitě dostala pod kůži. Romantická stránka je podle mého gusta, flashbacky byly hezké zpestření. Jediné, co mě trochu nudilo byla linie wuxia otců. 4,5* ()

May 

všechny recenze uživatele

Kwak Jae-yeong se vratil v plne sile. Bohzuel jen misty. Vazne uzasne, vtipne, inteligentni a rozkosne sceny a la My Sassy Girl stridaji ty skutecne podivne a tak nejak... naprosto zbytecne po cele dve hodiny a clovek si rika "Co to sakra je? A proc?". Na jednu stranu se tu odviji pribeh mlade divky ovladajici bojova umeni na sci-fi urovni a hokejisty zamilovaneho do o moc starsi zeny, na druhou stranu tneto usmevny pribeh neustale prolinaji bojove sceny z ruznych podivnych stavenist ci zbouranist. Nejsou zcela nelogicke, to ne, ale zbytecne ano. Aspon mne se tam vylozene nehodily. Kvalita a zabavnost filmu tak neustale kolisa od maxima k minimu a zase zpatky a to az do chvile, kdy to cloveka zacne vice ci mene stvat a cely film mu to rozdeli do dvou nesourodych polovin, o kterych opravdu tezko rict, co si myslet. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Crazy Wuxia School Romantic Comedy. My Mighty Princess je hodně zvláštní mix romantické komedie a wuxia soubojů s excelentní hudbou a scénami jak komediálními, tak i akčními na vynikající úrovni, kterou asi nejlépe svým komentem vystihuje tombac. Vtipné narážky a výborná kamera, . . špatný film MMP rozhodně není, jen "všeho moc, škodí" a wuxia souboje mě film dost kazily a ne proto, že by byli špatné, ale prostě se mi do filmu moc nehodily . 65 % ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Mně se to velmi líbilo, dobře pomalejší rozjezd to má, pak se ale ovšem velmi dobře rozvine romantická linie a uvidíme spoustu promakaných soubojů. Je tu několik dobrých vtípků a odkazů na různé věci. Dobrý ost také dělá svoje. Wuxia romance v téměř normálním prostředí, ale se vším co k tomu patří. Dokonalost se skrývá v detailech. Jae-young Kwak ovládá detaily dokonale, spousta vizuálních a audiovizálních vychytávek mě poslala do kolen. To jak umí mistrně zpracovat dynamické a akční scény, o závěrečném souboji nemluvě, to hned tak neuvidíte. Já se bavil skvěle, pětku nedám jen kvůli tomu, že si momentálně cvičím skromnost, ale pořád to patří tento film špičce, stejně jako jeho režisér. Min-a Shin je roztomilá, a On Joo-wan odvádí svůj part Ilyeonga také dobře. Otce So-whi si zahrál Choi Jae Seong, hvězda seriálu Time between dog and wolf (Mao). Po letech stále můj oblíbený titul, kde slabiny nenacházím... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Na My Mighty Princess mě hodně zaujala řemeslná úroveň. Kwak Jae-young jejím prostřednictvím opět potvrdil příslušnost k úzké korejské špičce. Nebojí se dynamických záběrů, práce s kamerou je tu příkladná a na film se díky tomu moc hezky dívá. Jenže... Vedle překombinovaného a rozháraného děje MMP shazují zcela překvapivě souboje. Ty příliš často fušují do podprůměrné wuxia kategorie, postrádají razanci a pořádnou choreografii... Ke konci už mě pohled na x-té nenápadité létající šermování vážně nebavil. Na druhou stranu potěší vtipné odkazy kupř. na Matrix, Kung-fu Hustle, MSG či The Classic... A musím souhlasit s kolegyní, že první rovina story, nasoukaná především do první poloviny snímku, je slušně zábavná, i když by nebylo na škodu, kdyby Jae-young na ulítlých scénách trochu ubral... Ve Windstrucku režisér tlačil až moc na pilu, v MMP spíše vsadil na nesprávnou kartu. Ale stejně jsem nadále zvědav, co předvede v Cyborg Girl... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama