Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No já teda nevím.. tohle mělo bezpochyby jasný cíl, a to pobavit. Já jsem se pobavila skvěle, jako už dlouho ne, nemusela jsem nad ničím moc přemýšlet a mohla jsem si klidně užívat děj téhle praštěné komedie. Tak proč je tady tak nízké hodnocení? Nebudu nad tím dumat, každý má právo na svůj názor, každopádně já tenhle film vřele doporučuji těm, kteří se chtějí pořádně zasmát a na chvíli přestat myslet :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vcelku je ten název, ačkoliv je pitomý, přesný pro celý film, který se sice fórem snaží být, ale nemá na to v žádném případě. Delta fór je totiž film, který se snaží být vtipný díky demenci vojáků, kteří si spletou Irák s Mexikem a hrají si na hrdiny. Přiznávám, že občas se některý takový film povede, což jsou čestné výjimky, ale zase když už se povede nedá se brát vážně. To nikdy. Demence je totiž všude a ačkoliv se herci snaží být co nejvíce blbý, stejnak jim to nevychází a spíše přecházejí k trapnosti než vtipu. Ačkoliv jedna hvězdička tu přesto je. Ta patří postavě, která ať hraje kdekoliv, všude je geniální. Danny Trejo a ještě v roli, kterou bych opravdu nečekal: Carlos Santana. Kvůli němu to stojí za tu námahu to vidět. A i když se nejspíš nezasmějete tak důrazně, jemu fandit každopádně budete. --- Everette, kde jsi vzal ten kanón? - To je 12ti librový 1875 Napoleon. Jen amatér by tomu říkal kanón. - Myslel jsem, že ti soud zakázal motat se kolem kanónů - Ale jen ve státě Georgia. ()

Reklama

plsek45 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé a zparodovaných scén přebraných z jiných filmů . Zápletka jako ze starého westernu , jen s tím rozdílem že si dlouho myslí že jsou v Iráku . Což ukazuje na absolutní hloupost postav kteří jsou jako záložáci povolání do Iráku a naprostým omylem se probudí v Mexiku a ještě větším nedopatřením zachrání vesnici. Hereckém obsazení není nic zázračného . Ale co čekat od béčkového filmu s béčkovým scénářem . Nic originálního , nic co by jste museli nutně vidět ale účel pobavit při nudném večeru to splnilo ;) ()

teseth odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní příběh o třech idiotech, kteří si jednou za měsíc vyrazí na vojenskou základnu si zablnout. WTF kdo je tam pouští? Čistě náhodou se v té době někdo rozhodne, že je pošle do iráku a oni skončí v mexiku. Zajímala by mě trasa toho Letadla = proč letělo přes mexiko??? A tam jsem skončil, protože dál to byla jedna blbost vedle druhé. Rádoby vtipné scénky nakonec vyzněle neskutečně trapně a hlavní hrdinové hráli tak blbě, že mi fakt připadali jak mentálové na útěku. A to ještě urážím mentálně postižený. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Béčková komédia, ktorá sa snaží parodovať rôzne scény, ktoré sú prebraté z iných filmov. Humor lacný. Je tam zopár scén, ktoré pobavia, ale je celkovo je ich málo a väčšinou prevládajú tie stupídne. Herecké obsadenie je tiež hrozné a ústredná trojka vyznie trápne. Tak maximálne na jedno pozrieť a dosť. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)
  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama