Reklama

Reklama

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"To je správnej řízek..skoro jako gangster"Stejně jako závěrečný monolog nejhajzlovatějšího z grázlů hajzlovitých, neřekl bych to jinak. Stevie vstal z "mrtvých" a dokazuje, že je to ještě pořád on, kdo s protivníkem vytře interiér ušmudlané garsonky, aniž by si na to vzal dubléra. Dokonce to udělá stylově, zpomaleně a jako bonus předvede umění nože, které mu nebylo nikdy cizí. To vše v rytmu hip hopu a rapu.Naprosté překvapení... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Yeah motherfucker, that's what I' m talking about you fuckin' fat pig Seagal!!! Tak toto je velké překvapení. Všechny filmy, které jsem s tímto tlouštíkem viděl po roce 2002 byli velmi vtipné a stupidní. Na tomto snímku je vtipný jen obal na dvd, protože to je velmi špatná fotomontáž působící velmi vtipně. Po těch neuvěřitelných kravinách, co Seagal natočil je tento film na docela slušné úrovni. Samozřejmně, scénář, jenž je zaměřený na pomstu je okoukaný. Steven Seagal zde předvadí dobrý výkon. Chodí, střílí a ukáže i trochu toho jeho bojového umění ale furt je to prase tlustý no. Eddieho Griffina znám jen z komedií například z Deuce Bigalowa a nebo Z nuly hrdinou, takže jeho role gangstera je taktéž překvapením. A je opravdu až úchvatné jak do každé věty nacpe slova jako " fuckin' nigga " a nebo " motherfuckin' bitch ". Dost mně potěšila hip hopová hudba, třeba song " Tonight is Murder " , která je v závěrečných titulcích nemá chybu. Ale ani hudba od Petera Meisnera není až tak špatná. Když by Seagal natočil ještě pár takovýchto filmů, tak bych možná zapomněl na ty jeho předešlé filmy. Kdo ví, třeba to na stará tlustá kolena ještě dokáže!! ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Slovenský názov sa moc nevydaril, ale inak som milo prekvapený. Filmík totiž zaváňa starými seagalovkami, navyše sa scenár dobre pohráva s nejednoznačnosťou Stevenovej postavy. Príbeh je krásne prostoduchý (SS len chodí a mláti ľudí, kým nezistí meno vraha) a ja som chrochtal blahom, že nemusím riešiť žiadne mafiánske intrigy ako v niektorých novších černošských seagalovkách (FORCE OF EXECUTION). Režisér môjich obľúbených ŽOLDNIEROV SPRAVODLIVOSTI opäť nesklamal, aj keď teraz je vizuálne prevedenie klasické (s miernou nadprodukciou profilových záberov na čisté priestrely :-))... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale mě toto naprosté "béčko" opravdu bavilo. Steven sice trochu starší, ale pořád kabrňák, který dokázal všechno rozsekat. Není nic platné nikomu, proti němu jít se zbraní, protože Steven si hladce poradí s každým a to pouze se svou pěstí, která má opravdu ránu:) Tento film je dozajista překvapením. Tak jednoduchá zápletka se jen tak nikde nevidí. Samozřejmě, že trochu škodí předvídatelný závěr snímku, ale nic to nemění na tom, že se u této "komedie" budete skvěle bavit. A pamatujte: Seagal nestárne, on pořád sílu má:) Film doporučuji všem, kdo se chce alespoň trochu odreagovat. Hodnotím vlažnými čtyřmi hvězdami. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Seagal se zas trošku zvednul a natočil docela dobrej film. Na otočky a tyhle skopičiny už se díky bohu vykašlal a mlátí lidi starým dobrým aikidem. Načne to dvouma mexičanama, pak mlátí drsné negry, okoření to partou skinů, aby ve finále postřílel megapartu negrů a zkorumpovanýho policajta k tomu. Danny Trejo je tam asi 3 minuty, ale hodně se mi líbil Eddie Griffin coby hláškující boss negrů. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama