Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sem možná jedinej komu se to nějak nelíbilo, ale takhle nesympatický film jsem už dlouho neviděl. Céčko každým coulem. Malkovich se ve filmu prakticky nevyskytuje, Perlman po pekelném Hellboyi otočil o 180 stupňů a Thomas Jane není zase takový tvrďák jak se tváří. Jak jsem naznačil, film si mé sympatie prostě nedokázal získat. Triky přímo obludné. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Filmu dost chybí jakákoli gradace děje. Po hodně pěkné úvodní bitvě zapadne děj do jedněch kolejí a na trati se mluví o víře, beznaději a do toho nějaké ty říznější hlášky. Pro tenhle typ filmu je taky typický nevyrovnaný přístup k nepřátelům, kteří jsou nejdřív líčení jako takřka nezničitelní, aby je pak hrdinové likvidovali po desítkách. Přesto je to docela zábavné a kombinace zákopů a parních vznášedel má něco do sebe. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 2707 a o nadvládu sveta bojujú štyri veľmoci. Z pod zeme však nečakane vychádza na povrch neznámi protivník. Je načase spojiť sily a poraziť spoločného nepriateľa - mutantov. Mierne podobný vizuálny spôsob spracovania ala "Sin City" či "Baróna Prášila" mi veľmi nesadol. Nič to však nemení na fakte, že "M.Ch." je celkom vydarené sci fi s prvkami hororu. Najmä gore a masky. Po solídnom úvode dostáva priestor unudené jadro. Záverečná, rozhodne zábavnejšia 50 minútovka vynahrádza "stratený" čas. Priestor dostáva akcia a divák bude čiastočne spokojný. Nie som nadšený ako iní moji "obľúbení" užívatelia, ale pozrieť sa to dalo - 55%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se v tom snímku tolik nemluvilo ve voiceoveru a ještě o něco více se přidalo akce, která by nevypadala jako z malé místnosti, asi by to bylo alespoň o trochu lepší, nápaditější, zábavnější. Film se chce tvářit strašně epicky, ale stejně jde jen o to, že se zde bojuje s mutanty, kteří nevypadají špatně, ale ani nejsou moc nápadití. Čekal jsem asi malinko nápaditější příběh, ale ten se nedostavil. Dění je velmi průhledné. ()

rarak 

všechny recenze uživatele

Při sledování filmu jsem si myslel, že je to béčko podle nějakého comicsu - velmi se mi líbila barevná stylizace, kdy byla většina barev utlumena a některé naopak zvýrazněny (hlavně červená;), a budoucnosti vypadající jako 'alternativní začátek 20. stol.' (válečná scéna na začátku je jak z filmů o první světové, létající stroje pohání kotle na uhlí..) jsem také postupně přišel na chuť. Ani mi moc nevadily slabší triky, některé scény mi možná proto připomínaly filmy od Karla Zemana. Bohužel téměř veškeré dialogy postav mi přišly nereálné (často pronášejí 'hluboké' myšlenky a tak to občas zní jako sled monologů) a chování hrdinů bylo někdy hodně na efekt na úkor logiky. Přičítal jsem to věrné adaptaci comicsu, avšak (jak jsem zjistil) snímek je na motivy stejnojmenné deskové hry, proto je vina hlavně na straně tvůrců. Ve filmu jsou ale naštěstí i zábavné momenty a vizuální podoba mi sedla, takže jsem se ve výsledku docela dobře bavil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Postavy Mitche Huntera a Maxe Steinera se objevily již ve videohře „Doom Troopers“ pro Super Nintendo Entertaiment System. (TomikZlesa)
  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)

Reklama

Reklama