Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

666teen 

všechny recenze uživatele

S některejma lidma je to prostě těžký. Půl roku vás bombardujou dotazama, typu: Užs to viděl, je to bomba. Fakt super. Pak zjistíte, že dotyčný dobromil tu v hodnocení nemá ani hvězdičku, takže to nejspíš ani neviděl. V tomhle případě je to jasně jeho škoda. Dobře utajená béčková retro sci-fi, kde osmadvacáté století podezřele připomíná začátek dvacátého, kde se vojclové v zákopech první války brodili po pás v orgánech. Tady se partička lidí musí spojit v boji proti mutantům(kdo by to byl řekl!) a pořádně jim provětrat klepeta za záchranu naší rodné skládky. Jinak je to béčko jako řemen, takže mozkovou kapacitu při sledování můžete omezit na minimum( šipečka znamená plej a štvereček stop). Pokud přistoupíte na tuhle hru, zábava vás nemine. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Tohle byla dobrá blbost, béčko jak řemen. Některé nápady stojí za to, například stroj na výrobu mutantů si pamatuju, že mě dost pobavil, ale ještě lepší bylo, když se umírající přítel Thomase Janea furt nemohl vymáčknout ohledně toho, co má Jane říct jeho manželce, a tak ho Jane odpravil se stoickým výrazem ve tváři. S bratrem jsme se u toho slušně zasmáli. Tím ale nechci říct, že by to byl špatný film. Má to obdivuhodně dobře vybrané herce (Jane, Perlman, Malkovich, Devon Aoki, Benno Furmann, veterán podobných béček Sean Pertwee), originální stylizace, jenom jsem nepochopila pojmenování jedné společnosti Bauhaus či tak nějak, to mi přišlo dost směšný. Taky dobrá hláška: Perlman k Janeovi: "Ty nepřijmeš svátost?" Jane: "Nemám hlad." Ale jinak nadprůměrné béčko, po opakovaným podívání zvedám na 4*, lidi tady jsou nějak moc náročný na béčkovou zábavu, tohle by mělo bejt aspoň v šedesátkovejch vodách. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jako teenager jsem ulítával na sběratelské karetní hře Doomtrooper, i když víc než dávání do krytu atd. mě zajímal příběh - protože narozdíl třeba od takového Magicu obrázky moc hezké nebyly. Bauhaus, Mishima, Kapitol, Imperiál, Bratrstvo... a pak ještě Černá legie a Kybertronik, kteří se tady neobjevují... No, každopádně se mi to docela líbilo... potěší mě, když režisér i s malým rozpočtem dokáže udělat dobrý film. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mutant Chronicles není nijak extra dobrý film, ale... Je tu mnoho ale. Celá jeho stylizace, která je jednoduše a ve zkratce hrozně zajímavá, diváka muže potěšit a vynahradit všechny filmové a příběhové nedostatky. Digitální okolí, které je zasazené v alternativní budoucnosti cca 23. století, kde se válčí podobně jako v první světové, ale s trochu jinými zbraněmi nebo vzdušnými jednotkami, je pěkné. Není to jako ve třístovce, ale přesto to vypadá krásně comicsově a tak stylizace naplno splňuje svůj účel. Děj je dost velké klišé, ale film plyne rychle a vy se díváte i na většinu slabších efektů s pocitem něčeho nového (letecké jednotky jsou vážně... jiné:)) a to na jedno podívání určitě ke spokojenosti stačí. Napodruhé bych si neuměl představit nic, co by film dokázalo zachránit před 2*. Překvapivě působí i obsazení, kde vedle Rona Perlmana, Johna Malkoviche (kde se svou kariérou skončí?), Thomase Janea je dokonce i "asiatka"(?) Devon Aoki. Osobně mě ještě více překvapila Anna Walton, která hraje němou služebnici a ochránkyni řádu, který má zachránit svět. Pěkně vypadá a docela se předvede (někteří si vzpomenou na její roli v Hellboyovi 2, kde je trochu k nepoznání namalovaná....princezna:))). Vypadá to béčkově, chová se to béčkově, je to béčkové, ale proč to nezkusit a třeba se vám to zalíbí... ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to s příšerným ruským dabingem, takže mám chuť dát i 2 hvězdy, ale říkám si, že tenhle film by nemusel být špatná záležitost pro nás kluky s velkou záležitostí. Sice je to naprostá blbost, ale ono občas i koukání na nějaké to pif paf , kde je nějaké netradiční story s mutanty a raketami, člověka zaujme, zvlášť když vizuální stvárnění je takové své. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • John Malkovich měl své scény natočeny za dva dny. (TomikZlesa)
  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)
  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)

Reklama

Reklama