Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Shit 

všechny recenze uživatele

Strašně podhodnocenej film, kterej neni vůbec tak špatný, jak to podle hodnocení vypadá, sice to možná nemá špičkový triky a možná to neni přesně tak jak si fandové představovali, ale mě to vůbec nevadilo ,jelikož triky jsou pro tenhle film víc než dostačující a vůbec nevypadaj nějak směšně a předlohu vlastně vůbec neznám, takže sem si jen a pouze užil tohle akční sci-fi bez nějakých srovnávání a musim říct, že sem si ho užil fakt skvěle. Spousta soubojů, spousta mrtvých, krve, výborná hudba, super komiksová atmosféra a svižnej příběh dělá z tohohle filmu fakt moc podařenou a zábavnou podívanou ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se nemálo, páč svět Mutant Chronicles mě v dětství hodně bavil, a to zejména díky karetní hře Doomtrooper, která se svého času dost hrála, než ji definitivně vytlačil Magic. Nemá cenu tady rozpitvávat maličkosti typu, že Valerie Duval není japonka z Mishimy či že Max Steiner je obří blonďák. Samozřejmě jako fanouškovi předlohy Vám musí vadit, že je původní předloha pouze vyzobaná a převrácená naruby. Skutečným problémem ale pak je, když celý příběh díky tomu nedává valný smysl a zejí v něm díry. Navíc, pokud si tu lidi znalí věcí stěžují na rozpory, tak se nejedná o nějaký purismus, ale naprosto zásadní "věci" a není mi pak zcela jasné, proč to vůbec pod hlavičkou MT dělali. Je to fajn natočený, rychle to uteče a snad i pobaví, ale pokud se náhodou těšíte na první zpracování světa MT, tak Vás to i slušně nasere. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Rok 2707 je mrazivý a nepřátelský... Lidstvo se ocitá na pokraji záhuby, samozřejmě vlastním přičiněním, jenže když opravdu o něco jde; a to o skutečného Nepřítele, tak se lidstvo ještě dokáže semknout. Mutant Chronicles je skvělé sci-fi s kvalitním obsazením, neotřelou stylizací a patřičně ponurou atmosférou. A vida i Ron Perlman má nějakou tu slabinu... „Pořád jsme lidé, Samueli.“ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se v tom snímku tolik nemluvilo ve voiceoveru a ještě o něco více se přidalo akce, která by nevypadala jako z malé místnosti, asi by to bylo alespoň o trochu lepší, nápaditější, zábavnější. Film se chce tvářit strašně epicky, ale stejně jde jen o to, že se zde bojuje s mutanty, kteří nevypadají špatně, ale ani nejsou moc nápadití. Čekal jsem asi malinko nápaditější příběh, ale ten se nedostavil. Dění je velmi průhledné. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Akční scifi z budoucnosti, kde se kosí čtyři frakce jako ve druhé světové válce a do toho mraky mraky mutantů, dejte to sem !!!! Po prvních deseti minutách jsem si říkal, pro Kristovy rány, co to sakra je. Vizuál vypadá jako z minulého století počítačů a opravdu to vydrží jen otrlí diváci. Ovšem s postupem času člověk usoudí, že to byl nejspíš záměr, aby film vypadal jako Snowpiercer nebo Vynález zkázy. Zápletka nic nového nepřináší, ale pár nápadu a především narůstající tempo celého filmu se dá ocenit. Velké plus vidím v dobrých hercích, kteří ztvárňují pestré komando a hlavně Perlman ala kazatel hraje výborně......6/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)
  • John Malkovich měl své scény natočeny za dva dny. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno