Reklama

Reklama

V dostihovém sedle

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Koprodukční komedie režiséra Leonarda Farlingera natočená ve westernovém stylu vypráví o Rayovi Dokesovi (Luke Kirby), jehož právě pustili z vězení. Chce se vrátit domů a zamíří proto na venkovskou farmu svého dávného kamaráda Peteho (Keith Carradine), texaského kovboje, jehož dluhy rostou rychleji než obilí na polích. A tam zjišťuje, že pozemky zdejších obyvatel skupuje bohatý darebák Sonny Stanton (Noam Jenkins), který na nich chce postavit luxusní golfové hřiště. Rád by získal i farmu Rayovy dávné lásky Etty Parrové (Lisa Rayová), která patří k hrstce statečných, jež se Stantona nebojí. Jenže právě tenhle nebezpečný chlap stojí za Rayovým uvězněním a mohl by ho snadno dostat za mříže znovu… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku nudné a zdĺhavé ale ako sme sa dostali k tomu triku...až prekvapivo dobré, celkovo ide o slušný podfukársky film, ktorý je nenáročnou zábavou... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se přesně hodí pro nějaké nudné odpoledne, kdy se chcete nějak zabavit. Film nikterak neoplývá originalitou či inovacemi, ale svým dějem dokáže zaujmout, aniž by nějak výrazněji nudil. Musím říci, že tedy alespoň mně, který příliš nevyhledává filmy o koních a filmy z koňského prostředí, se to docela líbilo a jako taková odreagovávačka to rozhodně plně dostačovalo mým požadavkům a očekáváním. Ale že by ve mne vzbudil nějaké emoce nebo nějaké napětí, to se mu nepovedlo. Prostě příběh o jednom muži, Rayovi, který se právě vrací z vězení a zakotví u svého kamaráda. Zároveň brojí proti místnímu zbohatlíkovi Sonnymu, který skupuje zdejší farmy. A dokonce se sníží k jedné malé lsti, která jeho kamarádovi vynese dostatek peněz, aby svou farmu zachránil. Samozřejmě po dějové stránce se tam toho děje mnohem více, ale toto je jen stručný popis toho nejdůležitějšího. Pokud byste snad čekali nějaký film o dostizích, tak se ho nedočkáte, dostihy zde tvoří jen velice malou část filmu, opravdu je to film spíše o lidech, jejich frustracích a nevyřízených účtech. Ale jako pohodovka to bohatě stačí. Prostě se jedná o průměrný film bez originality, ale se zajímavým příběhem, takže je to za tři hvězdičky. ()

Reklama

Beer11 

všechny recenze uživatele

Originální story. Neznám jiný film kde proběhne výměna koně před závodem na závodišti. Herci ve vedlejších rolích mi sedli a odvedli slušnou část své minutáže daných postav. Umím si představit lepšího hlavního herce s větším charisma. Hlášky pobavili. Dabing použit celkem s luxusními hlasy dabérů, akorát u toho hlavního hrdiny mi to nesedělo. Pohodový, docela vtipný a jednoduchý film s PARÁDNÍM KONCEM U LICHVÁŘE. Na "Béčkový" film hodně dobrý hudební doprovod! Vzhledem k tomu co se za blbosti točí dnes, jsem přidal u hodnocení 4. hvězdičku. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tento kúsok prenechávam radšej ortodoxným milovníkom koní, ostatní užívatelia zrejme budú zívať nudou a v polovici aj tak film vypnú. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama