Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (330)

plakát

Kniha přežití (2010) 

Ale jo to by šlo. Budoucnost která může nastat každým dnem.

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Nevím čím to zase je, ale opět jeden z velmi podařených filmíků a opět je zde zavrhován a podhodnocován. Pro mne je to taková obdoba DNE NEZÁVISLOSTI. Kluci Strauseovi odvedli přímo "DOKONALOU" prácičku a tento filmík nemá jedinou CHYBU ! Bravo ... jen tak dál ... pokud se dočkáme pokračování, tak doufám že bude stejně dokonalé.

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Ho-ho ... takovou super podívanou jsem ani sám nečekal. Mohu jenom doporučit ...

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Tož dokonale natočeno. Dokonalá akce, dokonalé herecké obsazení, dokonalá hudba a v neposlední řadě ... dokonale vybrané místo ... na dokonalém ostrůvku ... jako stvořeném pro rychle svišťící kulky a devastující výbuchy ... které z nepřátelských armád ... dělají "ZÁKLADNÍ - STAVEBNÍ - ČÁSTI TĚL".

plakát

Noc oživlých mrtvol 3D (2006) 

Zvukové 3D efekty ... BERU ... ale koukat na 3D efekty brýlemi ... tomu jsem nějak zatím na chuť NEPŘIŠEL.

plakát

Pod nohama nebe (1983) 

Krásný den a já náhle v TV spatřuji zajímavou ukázku z filmu ... kterou dokonale doplňuje propůjčená hudba z filmu TOP GUN. Paráda ... již se nemohu dočkat až snímek spatřím ... ale obrovské nadšení již brzy vyprchá ! Začátek slibuje velmi zajímavou podívanou, ale bohužel zbytek filmu se již zabývá pouze NEzajímavými vzpomínkami !

plakát

Pod kůží (2008) 

Suprácký filmík ... který vás NEnechá ani na okamžik v klidu. Kdo tento snímek zhlédnul, musí přiznat, že vraždící organismus ... se přímo dokonale podobá "mimozemskému smrtícímu tvoru z filmu VĚC".

plakát

Zombie Apokalypsa (2009) 

Vcelku ucházející film. Především pak ... dokonalý válečný veterán ... drtící hordy ZOMBÍKŮ - toho bych strčil do všech "ZOMBÍ FILMŮ" ... kde by dodal tu správnou šťávu.

plakát

Oni (2008) 

"ČEKAL JSEM VÍC - ALE TADY NENÍ - DÁ SE ŘÍCI - NIC"

plakát

Temné lesy (2003) 

No proč NE ... Severské země nám začínají pomalu (ale jistě) ... nabízet velice zajímavé "FILMOVÉ LAHŮDKY".