Putování se zvířaty: Sportovní rekordy (TV film)

• CZ název

Putování se zvířaty: Olympijské rekordy

• Velká Británie

Animal Games

Dokumentární

Velká Británie, 2004, 60 min

Zajímavá myšlenka stupidně natočená.(28.4.2009)

• Sifaka

Občas zajímavé, ale jinak celkem nudné, zbytečný dokument o zvířatech.(16.9.2009)

Krátké osěžení z oblasti dokumentů. Jsem rád, že jsem objevil Hry zvířat. Hlavně z důvodu, že se dokument pokusil o styl:"Co by se stalo, kdyby." Zajímavý nápad, vcelku pěkně poskládán do kupy. Pár vtipných okamžiků určitě najdete, k tomu kraťounká stopáž a velmi povedený komentář (originální, ne český). Můj palec je nahoru.(3.4.2010)

Naprosto dokonalá podívaná. Sportovní výkony lidí se zde měří se zvířaty s ohledem na jejich velikost za pomoci fantastické počítačové animace...(16.1.2009)

Zajímavá myšlenka, ale to neustálé přeskakování a navracování se mezi disciplínami mi pomalu začaly lézt časem na nervy.(18.8.2009)

• ic

celkem stupidní(18.3.2007)

• baruss

Zimné olympijské hry sú oveľa prehľadnejšie ako letné. Vôbec nehovorím o spracovaní BBC. Britskí producenti zvolili neprehľadnosť za najsilnejšiu stránku olympiády. K tomu pripočítame blbé reči komentátorov a zbytočné zábery do hľadiska tak vlastne je celý dokument viac trapas ako seriózna haluz. Výsledkom je hodnotenie o 3 hviezdy slabšie ako dokument Animal Winter Olympics.(8.6.2011)

• zvonicek

Jeden z horších dokumentů z produkce BBC. Seriál vsází na ohromení diváka sportovními výkony zvířat v porovnání s výkony člověka. Myšlenka je to zajímavá, dokument byl ale docela hloupě natočený a nezaujal mne.(22.6.2008)

Myslím, že je to kapku střelené a občas jaksi trapné, ale podává to informace zábavnou a zajímavou formou, takže se toho divák více o zvířatech doví. Není to nijak dokonale natočené, ale musíte uznat, že nic takového tu ještě nebylo!(28.2.2012)

• FortKnox

Zcela stupidní.(18.5.2011)

Jeden z nejlepších dokumentů, který jsem kdy viděl. Pokud máte aspoň trochu rádi sport, bude se vám to líbit.(9.10.2010)

Nápad dokumentu je super ...ale natočené to zrovna hezky není.(7.8.2010)

V celku dobré hlavně komentátoři:))(6.11.2011)

Hodně jsem se pobavil a musím říct, že komentář Dusíka se Svěceným působil velmi profesionálně.(23.5.2012)