Reklama

Reklama

VOD (1)

Cyklistický pretekár Ryder (Dolph Lundgren) sa nemôže zmieriť so smrťou svojho najlepšieho priateľa. Jedného dňa však Ryder zistí, že jeho priateľ nezomrel, ale že bol zavraždený miestnym podnikateľom Renom (Matthew Tompkins), ktorému stál v ceste. Ten chcel postaviť kasino na území indiánskej rezervácie. Na svojej misii spravodlivosti sa Ryder postaví proti Renovi a jeho mužom. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Švédsky borec Dolph Lundgren je stará známa persóna v oblasti béčkových akčných filmov. Urastený, svalnatý blonďák s drsným pohľadom a tvrdou ranou. Chlapík s ktorým sa neslobodno dostať do konfliktu. Tak sa predviedol i v snímku "Krvavá pomsta", ktorý v roku 2007 sám zrežíroval. Stvárnil v ňom postavu osamelého, tichého motorkára, čo prichádza do malého indianskeho mesta pomstiť smrť svojho kamaráta. Musím uznať, že Lundgren v tomto filme pôsobí hodne drsne. *** ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Dost možná nejhoší Lundgrenův film vůbec.Důkaz toho, že egoimus je nebezpečná věc a pokud ste tupý, vyčpělý a netalentovaný herec akčních béček, nerežírujte film, nepište k němu scénář a proboha se neobsazujte do hlavní role.Prakticky nedokoukatelné a tím se nemůže pyšnit ani Steven Seagal, z jehož trapné nadváhy a teplýho copánku si aspoň můžete dělat prdel.0%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolpha mam rad ale tohle mi moc nesedlo pulku filmu se nic moc nedeje semtam bitka prumerne natocena jinak Lundgren predcita z bible filozofuje a az na konci to trochu rozjede ale zadnou velkou krvavou pomstu z vyjimkou jednoho pekne rozstriknutyho mozku neuvidite a kdyby pro vas byla trochu zahadou postava kterou Dolph hraje tak ti kteri to nevideli a nechteji znat pointu at dal nectou prichazi SPOILER Lundgren je mrtvej ano presne tak je to duch co se msti ze zahrobi a pochopite to na konci kdyz pred zaverecnymy titulky na motorce mizi za horizontem a uz se nevynori ovsem budete li se divat pozorne tak z ruznych narazek a odkazu vam to dojde uz tak zhruba v pulce filmu jako mne takze o nejaky pointe se moc mluvit neda sorry Dolphino ale tenhle kousek si uplne nezkorigoval no nevadi nikdo neni dokonalej ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren se po delší době vrátil do posilovny a dal své chátrající tělo aspoň trochu dohromady - dobrá zpráva. Kromě potu tam vypotil i příběh o naprosto neznámém muži, který přijede do města, kde žijí také původní indiáni a rozhodne se v něm udělat pořádek s bandou zlých hochů, kteří město terorizují - špatná zpráva. Do děje přidal motorkáře jako cíl své krvavě brutální pomsty za cosi z minulosti - dobrá zpráva. Z posilovny se mu nepodařilo sehnat kloudného režiséra, tak si to zrežíroval sám - špatná zpráva. Těžko se mi o tomto filmu píše. Po milém překvapení z dobrého Přímého zásahu opět Lundgren spadl do nejtěžšího filmového bahna. Příběhu chybí šťáva, je vyprávěn příšerně pomalu, o hrdinovi nevíme takřka nic, i když bychom si to tak přáli (třeba kdo a jak mu prostřílel jizvami posetá záda), akce je hrozně málo a když je, tak ne nepřehledná, střílení je trapné, i když aspoň slušně krvavé. Na druhou stranu stylizace Lundgrena do anděla smrti mu sluší, po delší době má opravdu drsný zjev, i v tváři vypadá sice unaveně, ale pěkně drsňácky a vzbuzuje pocit, že by bylo lépe vyhnout se mu na sto honů. Bohužel totéž mohu doporučit s tímto filmem. Kdo není oddaným Dolphovým fanouškem, nemá šanci. Svým námětem film hodně připomíná The Rockovu Kráčející skálu (té nesahá ani po paty) a svým tempem Van Dammovo Inferno (tomu se rozhodně vyrovná). Snad jen pro úplnost, Dolphíka dabuje Aleš Jarý (Soukup to není, ale ujde to) a hudbu má na svědomí kdysi dříve áčkový, nyní těžce béčkový Elia Cmiral. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Variace na Walking Tall v podání Lundgrena, to vše na motivy seagalovek. Nebejt ne moc příjemného natáčecího materiálu (snad filtru, jak píšou ostatní, já se v tom moc nevyznám), klišoidního pánbíčkaření a neobjasněných spojitostí příběhu (vlastně se o Dolphovi a jeho mrtvém kámošovi nic nedozvíme, stejně tak nic o spojitosti mezi Dolphem a gangem motorkářů), dal bych průměr. Každopádně, co je to za stupidnídní kecy v textu distributora? Takže někde střídmě pod průměrem. 4/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Kromě ztvárnění hlavní role Dolph Lungren film režíroval a je také autorem scénáře. (Terva)
  • Film sa premietal aj na filmovom festivale AFI v Dallase v roku 2008. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama